De Beste Autoverzekering van Belgie

Autoverzekering

Rij gerust, met autoverzekering!

In België is het onmogelijk om zonder autoverzekering rond te rijden, niet alleen is het een goed idee. Het stelt je ook nog eens gerust dat wat er ook gebeurt, je altijd gedekt bent. Het is belangrijk voor jouzelf en de weggebruikers rond je heen dat je voorbereid bent voor elke situatie, en verzekering is de beste voorbereiding!

Maar niet alle verzekeraars zijn gelijk gemaakt, België is thuis tot diverse autoverzekeraars over het heel het land. Autoverzekering is vaak ook nog eens duur, daarom is het belangrijk dat je je geld uitgeeft aan een instantie dat jouw serieus neemt. Bij Klantenvertellen begrijpen wij dit maar al te goed, daarom hebben wij een lijst samengesteld met de beste autoverzekeraars van België. 

Hoe vind je de beste autoverzekeraar van Belgie?

De beste autoverzekeraar van België vinden is best wel een opgave, de diversiteit in het aanbod is groot. Het aanbod autoverzekering verschilt van regio tot regio, en sommige instanties zijn vaak nog eens gelinkt aan een bank. Toch zijn er een paar factoren dat een goede verzekeraar onderscheidt van de rest:

  • Eerlijkheid: De verzekeraar moet eerlijk zijn over de tarieven en de uitbetalingen
  • Transparantie: Een goede verzekeraar is transparant in haar communicatie
  • Transparante kosten: Alle kosten moeten op voorhand gemakkelijk te raadplegen zijn
  • Snelheid: een goede verzekeraar heeft geen jaren nodig om een claim uit te betalen

Maar hoe kunnen wij dit nu meten voor elke verzekeraar van België? We kunnen het moeilijk aan de verzekeraars zelf vragen, want natuurlijk zijn ze allemaal tip top in orde volgens hunzelf. Gelukkig is er een gemakkelijke manier om al deze informatie te vinden: Beoordelingen, klanten beoordelingen om precies te zijn! Bij klantenvertellen geloven wij dat beoordelingen dat achtergelaten worden door klanten de meest accurate bron over de kwaliteit van een bedrijf zijn. En het gaat hier niet om een of twee, hoe meer beoordleingen hoe beter!

De best beoordeelde autoverzekeraar van België

Google Score Aantal Beoordelingen
Polisa.be 5 114
Patrick Van De Looi Verzekeringen 5 16
Loois Verzekeringen 4.6 48
KBC 4.3 159
Ethias 3.7 569
Yazzu 3.3 169
AG Insurance 3 467
NN Belgium 2.5 212

 

De meest beoordeelde autoverzekeraar van België

Google Score Aantal Beoordelingen
Ethias 3.7 569
AG Insurance 3 467
NN Belgium 2.5 212
Yazzu 3.3 169
KBC 4.3 159
Polisa.be 5 114
Loois Verzekeringen 4.6 48
Patrick Van De Looi Verzekeringen 5 16

 

Onze aanraders

Uit onze analyse blijkt dat autoverzekeraars in Belgie niet de meest geliefde instituten zijn, dit is te verwachten binnen de algemene verzekerings industrie. De beoordelingen dat gehandhaafd werden in deze analyse zijn afkomstig van Google, dit houd in dat de beoordelingen meestal niet neutraal zijn, en de kwantiteit is vaak ook minder. Bij Klantenvertellen raden wij bedrijven aan om beoordelingen actief te verzamelen, om dit soort situaties te vermijden.

Toch willen wij een dikke proficiat wensen aan Polisa.be en Patrick van Looi Verzekeringen omdat zij de hoogste score van 5 hebben kunnen bemachtigen met een respectievelijk aantal beoordelingen van 114 en 16. Ook willen wij Ethias in de bloemetje leggen omdat zij toch nog het hoogste aantal beoordelingen hebben kunnen binnenhalen! Hoe hoger het aantal beoordelingen, hoe accurater het eindresultaat.

Er is zeker nog werk aan de boeg als het aankomt op klanten beoordelingen van de autoverzekeraars.

Meer weten over Klantenvertellen?

Onze geavanceerde kruisverwijzing van reviewscores met het aantal reviews is mogelijk gemaakt dankzij kiyoh. Klantenvertellen is een onafhankelijk online reviewplatform dat gespecialiseerd is in het verzamelen en publiceren van online klantbeoordelingen. Door het gebruik van Klantenvertellen ontstaat er een online reputatie die eer doet aan de prestaties van de webshop, niet omdat de shop dat zelf vindt, maar omdat hun klanten dat zo ervaren! Klantenvertellen is door Google gekozen tot reviewpartner.

Wil je er zeker van zijn dat uw webshop goed wordt weergegeven op het internet? Kijk op Klantenvertellen.nl

Leave a Reply