De Beste bouwmarkten in België

De Beste bouwmarkten in België

De beste bouwmarkten in België

Bij Klantenvertellen hebben wij ons geavanceerd beoordeling systeem gehandhaafd om de beste bouwmarkten in België te vinden. Doe-het-zelfers moeten niet ver zoeken naar een bouwmarkt om te kunnen klussen in België, maar waar liggen de beste winkels met het grootste en meest qualitative aanbod? Belgen zijn echte klussers, het Atomium was slechts in 18 maanden gebouwd, dit is een testament voor de Belgische bouwkracht.

Of je nu je keuken wilt verbouwen, een glijbaan voor de kinderen wilt opzetten of gewoon wat verf om je kamer op te frissen? Dan kun je deze lijst met de beste doe het zelf zaken in België niet missen. Het maakt niet uit wat je nodig hebt, een goede bouwmarkt moet een grote selectie componenten bieden. Naast een divers aanbod componenten is klantvriendelijkheid en ondersteuning ook belangrijk, een expert opinie op het vlak van bouwen is altijd welkom.

 

Hoe vind je de beste bouwmarkt in België?

Om de beste algemene bouwmarkt te vinden in Belgie maken wij gebruik van een geavanceerde kruisanalyse dat het aantal reviews met de score vergelijkt om de meest betrouwbare zaak te vinden. Een hoog aantal beoordelingen betekent dat de zaak betrouwbaarder is, maar het aantal beoordelingen is het resultaat van hoe veel klanten er over de vloer zij geweest. Dit betekent dat zaken in drukkere steden natuurlijk van een ferm voordeel genieten. Daarom houd de kruisanalyse in deze lijst rekening met zulke factoren.

 

Best beoordeelde bouwmarkt 

  Score Aantal beoordelingen
Jonne Edward bvba 4.7 26
Brico WINS 4.4 441
Hugo Nivelles 4.0 536
Brico Kraainem 3.9 1064
Gamma Leuven 3.9 560
Brico Etterbeek 3.8 658

Meest beoordeelde bouwmarkt

  Score Aantal beoordelingen
Brico Kraainem 3.9 1064
Brico Etterbeek 3.8 658
Gamma Leuven 3.9 560
Hugo Nivelles 4.0 536
Brico WINS 4.4 441
Jonne Edward bvba 4.7 26

Dit is de beste bouwmarkt in België!

Uit onze geavanceerde kruisanalyse blijkt dat Hugo Nxivelles de beste algemene bouwmarkt is voor al jouw bouw benodigdheden. Met een score van 4.0 en een aantal beoordelingen conform met het gemiddeld aantal, is het duidelik dat je jouw volle vertrouwen achter deze keuze mag steken. De Brico in WINS kom op een nipte tweede plaats vanwege hun hoge score van 4.4 en zo een 441 aantal beoordelingen. Jonne Edwards bvba verdient eervolle vermelding vanwege hun hoge score van 4.7 en hoog aantal reviews voor hun locatie.

Voor al je toekomstige DIY benodigdheden moet je zeker de Hugo in Nxivelles bezoeken, zij hebben een groot assortiment producten en zijn de winnaar van onze kruisanalyse. Of je nu opzoek bent naar nieuw gereedschap, bouwmaterialen voor je volgend doe het zelf project of ben je op zoek naar kerst decoratie op industrieel niveau? Dan moet je zeker een van de bovengenoemde bouwmarkten eens bezoeken.

Meer weten over klantenvertellen?

Onze geavanceerde kruisverwijzing van reviewscores met het aantal reviews is mogelijk gemaakt dankzij Klantenvertellen. Klantenvertellen is een onafhankelijk online review platform dat gespecialiseerd is in het verzamelen en publiceren van online klantbeoordelingen. Door het gebruik van kiyoh ontstaat er een online reputatie die eer doet aan de prestaties van de webshop, niet omdat de shop dat zelf vindt, maar omdat hun klanten dat zo ervaren! Klantenvertellen is door Google gekozen tot reviewpartner.

Wilt u er zeker van zijn dat uw webshop goed wordt weergegeven op het internet? Kijk op Klantenvertellen.nl.

Leave a Reply