De beste Chineese restaurants in Rotterdam

Een rijke geschiedenis

De geschiedenis van Chineese restaurants in Rotterdam gaat terug tot in de jaren 60 en 70 toen de eerste immigranten uit China naar Nederland kwamen. In het begin waren deze restaurants gericht op het dienen van de Chineese gemeenschap, maar met de groei van de vraag naar diverse eetgelegenheden werden ze steeds populairder onder een breder publiek.

In de jaren 80 en 90 kwamen er steeds meer Chineese restaurants in Nederland, waaronder ook de eerste authentieke Chinese restaurants. Veel van deze restaurants specialiseerden zich in specifieke keukens en bieden sindsdien een verscheidenheid aan Aziatische gerechten.

Dit maakt dat de keuze aan Chineese restaurants in Nederland, en Rotterdam zeer rijk is. Van authentiek thais tot de beste sushi van Nederland, je vind het allemaal hier!

Hoe en waar vind je de beste Chineese restaurants in Rotterdam

De beste Chineese restaurant van Rotterdam vinden is best wel een opgave, de competitie ligt zeer hoog. Met zoveel keuze en competitie, is het logisch dat het kaliber aan Chineese restaurants in Rotterdam veel hoger ligt dan in de rest van het land. Toch hebben wij enkele factoren geïdentificeerd dat de kwaliteit van een goed Chinees restaurant beamen:

  • Simpelheid: Een goed restaurant met een simpel en gemakkelijk te verstaan menu, is gegarandeerd om minder gerechten maar gerechten op een algemeen hoger niveau te serveren
  • Transparantie: Een goed restaurant communiceert transparant met hun huidige en toekomstige klanten
  • Prijs: Een goed Chinees restaurant is niet altijd de goedkoopste; goed eten mag wat kosten, zolang de prijzen eerlijk zijn.

Maar deze factoren zijn best wel moeilijk om te meten voor elk restaurant in Rotterdam, en we kunnen het ze moeilijk zelf gaan vragen. Gelukkig is er een betere manier! Door naar beoordelingen dat achtergelaten werden door klanten te kijken, is het gemakkelijk om de kwaliteit van het bedrijf in te schatten. En bij Klantenvertellen hebben wij al meer dan 10 jaar ervaring in het verzamelen en publiceren van beoordelingen. Hier gaan we dan!

De best beoordeelde Chineese restaurants

Google Score Aantal Beoordelingen
Cate Dak 4.7 330
Shanghai Papa 4.5 282
De Kade 4.5 744
Little Asia 4.5 162
Chekian Garden 4.4 343
Hong Kong Restaurant 4.3 338
YuGuo Hotpot&Grill 4.3 214
Chinees Kantonees Restaurant Tai Wu 4.2 1903
Sansan Restaurant Sichuan Cuisine 4.1 661
China Town Dim Sum Rotterdam 4.1 964

 

De meest beoordeelde Chineese restaurants

Google Score Aantal Beoordelingen
Chinees Kantonees Restaurant Tai Wu 4.2 1903
China Town Dim Sum Rotterdam 4.1 964
De Kade 4.5 744
Sansan Restaurant Sichuan Cuisine 4.1 661
Chekian Garden 4.4 343
Hong Kong Restaurant 4.3 338
Cate Dak 4.7 330
Shanghai Papa 4.5 282
YuGuo Hotpot&Grill 4.3 214
Little Asia 4.5 162

 

Onze aanraders

Het is duidelijk dat de kwaliteit aan Chineese restaurants in Rotterdam duidelijk zeer hoog ligt; niemand uit onze lijst haalden een score onder de 4! Het aantal beoordelingen behaald door de restauranten ligt ook gezond, want hoe meer beoordelingen, hoe accurater het eindresultaat. Bij Klantenvertellen willen wij wel een dikke proficiat wensen aan Cate Dak omdat zij de hoogste score van 4.7 hebben behaald, en dit met 330 beoordelingen. Ook willen wij Chinees Kantonees Restaurant Tai Wu In de bloemetjes leggen omdat zij een topscore van 4.2 hebben kunnen combineren met maar liefst 1903 beoordelingen. Super!

In conclusie zijn Chineeese restaurants in Rotterdam een goede keuze voor degenen die op zoek zijn naar een lekkere en betaalbare maaltijd, of het nu voor dine-in of afhaal is. Er zijn enkele Chineese restaurants in Rotterdam die bekend staan om hun hoge kwaliteit gerechten en uitstekende service, en het is altijd aan te raden om online beoordelingen en recensies te raadplegen voordat u een restaurant bezoekt.

Meer weten over Klantenvertellen?

Onze geavanceerde kruisverwijzing van reviewscores met het aantal reviews is mogelijk gemaakt dankzij kiyoh. Klantenvertellen is een onafhankelijk online reviewplatform dat gespecialiseerd is in het verzamelen en publiceren van online klantbeoordelingen. Door het gebruik van Klantenvertellen ontstaat er een online reputatie die eer doet aan de prestaties van de webshop, niet omdat de shop dat zelf vindt, maar omdat hun klanten dat zo ervaren! Klantenvertellen is door Google gekozen tot reviewpartner.

Wil je er zeker van zijn dat uw webshop goed wordt weergegeven op het internet? Kijk op Klantenvertellen.nl

Leave a Reply