De Beste Tegelzetters van Nederland

Tegelzetter

De beste vloerkeuze!

Een goed stevige tegelvloer is vrijwel de beste keuze voor jouw thuis of bedrijf. Tegels zijn robust, waterdicht, stof vast en duurzaam. Tegels zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden, ze zijn de echte no-fuss oplossing voor jouw thuis! Of je nu liever marmer, graniet, kalksteen of de klassieke klij mooi vind, de kwaliteit van de tegel en tegelzetter is van uiterst belang. 

Niet alle tegels en tegelzetters zijn gelijk gemaakt, de stevigheid en kwaliteit van je tegelvloer hangt natuurlijk af van de kwaliteit van de tegelzetter. Een goede tegelzetter kan doet de simpelste tegel, en de hardnekkigste vloer eer met zijn/haar/hun vakmanschap. Bij Klantenvertellen geloven wij in echt vakmanschap, daarom hebben wij een lijst samengesteld met de beste tegelzetters van Nederland.

Wat maakt een goede tegelzetter zo goed?

Een goede tegelzetter is een vakmens. Zij houden van het vak, en doen alles om een kwalitatief een eerlijk eindresultaat te verkrijgen. Jouw tegelvloer is hun passie! Er zijn enkele factoren dat de gewone tegelzetter onderscheid van echte vakmensen:

  • Kwaliteit een goede tegelzetter neem geen genoegen met materiaal of technieken dat de kwaliteit van het eindresultaat in gevaar kunnen brengen.
  • Transparantie: een goede tegelzetter communiceert transparant over de uiteindelijke kosten
  • Service: een goede tegelzetter gelooft dat de klant altijd gelijk heeft
  • Accurate een goede tegelzetter houd de tijd in oog en komt altijd zijn/haar/hun afspraken na

Maar hoe kunnen wij dit meten bij Klantenvertellen? Wij hebben niet genoeg ruimte op ons bureau om een tegel te laten zetten door elke tegelzetter van Nederland. Gelukkig hoeft dat niet! Bij Klantenvertellen hebben wij al meer dan 10 jaar ervaring met het verzamelen en publiceren van klanten beoordelingen. En door de klanten beoordelingen van de verschillende tegelzetters te evalueren kunnen wij gemakkelijk een conclusie trekken over wie het beste aan de bovenstaande criteria doet.

De best beoordeelde tegelzetter

Klantenvertellen Score Aantal Beoordelingen
Berendsen tegel- & Natuursteenwerken 9.6 34
TegelOutlet Holland 9.4 430
Tegeloutlet 9.3 228
Van Son Instalaties 9.3 159
Sanidrome Flemming 9.3 78
TegelExpert 9.2 220
Teunissen & Becking 9.2 66
KROON Vloeren in Steen 9 41
Lingen Keramiek 8.6 245

 

De meest beoordeelde tegelzetter

Klantenvertellen Score Aantal Beoordelingen
TegelOutlet Holland 9.4 430
Lingen Keramiek 8.6 245
Tegeloutlet 9.3 228
TegelExpert 9.2 220
Van Son Instalaties 9.3 159
Sanidrome Flemming 9.3 78
Teunissen & Becking 9.2 66
KROON Vloeren in Steen 9 41
Berendsen tegel- & Natuursteenwerken 9.6 34

 

Onze aanraders

Wow! Nederland neemt haar tegelzetters zeer serieus! Met alle scores boven de 8, en de meerderheid boven de 9, is het duidelijk dat dit een competitie tussen echte winnaars is. De monster grootte is ook wat het moet zijn, dus we geloven in de accuratie van de resultaten.

Wij willen Berendsen tegel & Natuursteenwerken in de bloemetjes leggen omdat zij de hoogste score van 9.6 hebben behaald, en dit met 34 beoordelingen! Ook willen wij een dikke proficiat aan TegelOutlet Holland wensen omdat zij het hoogste aantall beoordelingen hebben kunnen combineren met een totaal score van 9.4. Fantastich! Het is duidelijk uit onze analyse dat u terecht kunt bij eender welk van onze aanraders! Vakmensen over de hele linie! 

Meer weten over Klantenvertellen?

Onze geavanceerde kruisverwijzing van reviewscores met het aantal reviews is mogelijk gemaakt dankzij kiyoh. Klantenvertellen is een onafhankelijk online reviewplatform dat gespecialiseerd is in het verzamelen en publiceren van online klantbeoordelingen. Door het gebruik van Klantenvertellen ontstaat er een online reputatie die eer doet aan de prestaties van de webshop, niet omdat de shop dat zelf vindt, maar omdat hun klanten dat zo ervaren! Klantenvertellen is door Google gekozen tot reviewpartner.

Wil je er zeker van zijn dat uw webshop goed wordt weergegeven op het internet? Kijk op Klantenvertellen.nl

Leave a Reply