De Beste Boekhandel van Nederland

De beste boekhandel van Nederland

De Beste Boekhandel voor echte boekwormen

Voor echte boekenliefhebbers voelt het kopen van een nieuw boek net zoals een pakje opendoen op kerstavond als kind. Er is niets zo verslavend als de geur van een ongeopend boek geschreven door jouw favoriete auteur. Het lenen van een boek is soms niet genoeg, als het om dat boek gaat dat al weken op je verlanglijstje staat, dan moet je het gewoon bij jouw thuis in de kast hebben. Het kopen van het boek zelf mag wel wat meer zijn dan inkopen doen, de beste boekhandels verkopen niet enkel boeken maar ook een ervaring. Een goede bibliotheek of boekhandel is een portaal naar een nieuwe dimensie, een dimensie waar alles mogelijk is. Bij Klantenvertellen hebben onze experts heel Nederland afgespeurd op zoek naar de meest dromerige boekhandels van Nederland.

Hoe vind je de beste boekhandel en boekverkopers van Nederland?

De beste boekhandel van Nederland vinden is best wel een lastige opgave in een land met een rijke literatuur geschiedenis zoals Nederland. Nederland is thuis tot een paar van de beste boekhandels van de wereld. Bij het analyseren van de beste boekhandels in Nederland hebben wij rekening gehouden met enkele factoren: de prijs-kwaliteitverhouding, locatie, en de ervaring. Maar hoe meet je de laatste twee factoren? Het antwoord is, online beoordelingen, er is niets zo betrouwbaar als het woord van duizenden authentieke klanten! Bij Klantenvertellen hebben wij het onze missie gemaakt om bedrijven zo accuraat mogelijk te representeren op het internet, bij wijze van online beoordelingen.

De best beoordeelde boekhandel van Nederland

Locatie Boekhandel Google-score Aantal Beoordelingen
Rotterdam Bosch&deJong Boekverkopers 4,9 13
Zwolle Van der Velde Boeken Zwolle 4,6 4415
Haarlem Bookstore H. de Vries Boeken 4,6 627
Maastricht Boekhandel Dominicanen 4,6 6415
Amsterdam Athenaeum Boekhandel Spui en Nieuwscentrum 4,6 585
Amsterdam Scheltema 4,6 2716
Den Haag Douwes 4,5 118

De meest beoordeelde boekhandel van Nederland

Locatie Boekhandel Google-score Aantal Beoordelingen
Maastricht Boekhandel Dominicanen 4,6 6415
Zwolle Van der Velde Boeken Zwolle 4,6 4415
Amsterdam Scheltema 4,6 2716
Haarlem Bookstore H. de Vries Boeken 4,6 627
Amsterdam Athenaeum Boekhandel Spui en Nieuwscentrum 4,6 585
Den Haag Douwes 4,5 118
Rotterdam Bosch&deJong Boekverkopers 4,9 13

Boeken, nieuws, agendas en literatuur koop je best hier

Zoals je ziet, ligt de lat zeer hoog in Nederland, als het aankomt op boekhandelaars. Geen enkele van de bovenstaande boekhandels hebben een score onder de 4.5 behaald, dit is enorm bijzonder vergeleken met andere industrieën. Alle boekhandels uit de bovenstaande lijst zijn zeker een bezoekje waard, hun hoge scores, gepaard met het hoog nummer aan beoordelingen, garandeert een betrouwbaar resultaat. Een dikke proficiat aan Bosch&deJong Boekverkopers om de hoogste score van 4,9 te behalen, en dit met meer dan 10 beoordelingen! Wij willen ook nog eens Boekhandel Dominicanen in de bloemetjes leggen omdat zij een hoge score van 4.6 hebben behaald met een geweldige 6415 beoordelingen! Hoe hoger het aantal beoordelingen, hoe betrouwbaarder het eindresultaat. Voor al jouw literaire benodigdheden moet je zeker eens langsgaan bij één van deze toppers!

Meer weten over Klantenvertellen?

Klantenvertellen is een online beoordelingsplatform voor bedrijven; wij verzamelen, en publiceren online reviews van klanten voor bedrijven. Zodat onze klanten zich kunnen focussen op wat echt telt; de beste winkel ervaring aan hun klanten leveren. Bezoek zeker onze website: Klantenvertellen.nl voor meer informatie.

Leave a Reply