Site icon eKomi Seller Ratings & Reviews powered by Google & More!

De beste coffeeshops in Amsterdam

De beste coffeeshops in Amsterdam

De beste coffeeshops in Amsterdam

Amsterdam, de hoofdstad van de coffeeshops in Nederland

Amsterdam is de wereldwijde hotspot voor wiet tourisme, maar met zoveel keuze is het moeilijk om precies te weten wat de beste coffeeshops in Amsterdam zijn! Amsterdam is de place to be voor cannabis liefhebbers en fans van over de hele wereld. Gewoon eens proberen, of ben je al een ervaren cannabis expert? De stad van het groen heeft exact wat je naar op zoek bent!

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland, en de hoofdstad van cannabis-liefhebbers wereldwijd. Amsterdam zit vol avonturen, met een rijke geschiedenis van bijna 800 jaar, haar Instagram waardige winkelstraten, en laten we niet vergeten over de vele iconische kanalen dat tussen Amsterdam heen lopen. Of je nu Amsterdam bezoekt op een citytrip; om wat uit te rusten op een tussenstop; of ben je gewoon een echte cannabis liefhebber: Amsterdam heeft al het groen dat je hart begeert.

Coffeeshops in Amsterdam

De selectie van verschillende coffeeshops neemt ieder jaar toe. Met zoveel keuze is het soms moeilijk om te weten waar je het beste materiaal weet te vinden. Amsterdam is de plek voor wiet tourisme: CBD olie, de nieuwste THC, hasj, vapes of gewoon een klassieke joint.

Met zo een brede selectie producten is het moeilijk om te weten waar je het best begint. Dit report bevat een lijst met de beste coffeeshops in Amsterdam.

 

Best Beoordeelde Coffeeshops 

Barney’s Coffeeshop Amsterdam 4.6
Coffeeshop Amsterdam 4.5
Grey Area Coffeeshop 4.6
Original Dampkring Coffeeshop 4.5
Kandinsky Coffeeshop 4.3

Meest Beoordeelde coffeeshops 

Barney’s Coffeeshop Amsterdam 4.6 3892
Original Dampkring Coffeeshop 4.5 3314
Grey Area Cofeeshop 4.6 3156
Coffeeshop Amsterdam 4.5 1882
Kandinsky Coffeeshop 4.3 515

De beste cannabis koop je hier!

Uit ons onderzoek blijkt dat Barney’s Coffeeshop en Original Dampkring de best en meest beoordeelde Coffeeshops in Amsterdam zijn. Deze kruisanalyse tussen beste beoordeling en meest beoordeelde Coffeeshops geeft ons de beste kijk op de score en kwaliteit van elke vestiging. Een hoog nummer reviews gepaard met een hoge beoordeling binnen het Google Beoordeling systeem, betekent dat de ze van onze zegel van goedkeuring zeker waard zijn!

Bij je volgende trip in Amsterdam moet je zeker eens binnen springen bij Barney’s Coffeeshop en Original Dampkring, om van hun brede aanbieding van cannabis producten te genieten. Barney’s Coffeeshop met een beoordeling van 4.6 en en zo een 3892 beoordeling maakt het de meest beoordeelde vestiging, de hoge beoordeling maakt het zo dat wij zonder enige twijfel Barney’s Coffeeshop kunnen aanraden. Original Dampkring met een beoordeling van 4.6 en 3314 beoordeling is nipte tweede plaats met dezelfde beoordeling en slechts 500 minder reviews. Spring zeker eens binnen bij eender welke coffeeshops uit deze lijst, om maximaal van je marihuana te mogen genieten!

 

Meer weten over Klantenvertellen?

Wij zijn een beoordeling systeem voor bedrijven, wij specialiseren in het verzamelen van beoordelingen voor onze klanten. Het internet is groot en zit vol met nep reviews en scams, daarom hebben wij bij Klantenvertellen een systeem ontwikkelt dat enkel beoordelingen verzamelt van echte geverifieerde klanten. Wij publiceren deze beoordelingen voor onze partners via Google, zodat toekomstige klanten een goed geïnformeerde keuze kunnen. Meer weten over ons? Bezoek dan zeker eens Klantenvertellen.nl.

Exit mobile version