De beste make-up webshops van Nederland en België

Beste make-up

Make-up, bestel je beter online!

Tegenwoordig is alles te vinden op het internet, en dit geld ook voor make-up! Make-up bestellen op het internet is nog nooit zo makkelijk geweest en biedt een hele hoop voordelen tegenover naar de winkel gaan. Het is vaak goedkoper, de selectie is zoveel groter en je kunt shoppen in de privacy van je eigen thuis. De selectie aan producten is niet alleen groot op het internet, ook het aanbod aan verschillende webshops. Daarom hebben wij bij Kiyoh een gids samengesteld met de beste make-up webshops van Nederland en België. Hier gaat ie dan!

Hoe vind je de beste make-up webshops?

Met zo een groot aanbod aan webshops kan het moeilijk zijn om de juiste oplossing voor jezelf te vinden. Hoe weet je nu wie kwaliteit aanlevert en wie er gewoon in zit voor het geld? Bij Kiyoh hebben we natuurlijk niet de tijd om alle make-up webshops van Nederland en België uit te proberen. Gelukkig hoeft dat ook niet! Dankzij Kiyoh, ons onafhankelijk beoordeling systeem is het nog nooit zo gemakkelijk geweest om de kwaliteit van een webshop in te schatten aan de hand van klantenbeoordelingen. Wanneer al deze duizenden beoordelingen worden verzameld en vergeleken krijgen wij een duidelijk prentje over wie de beste make-up webshop van Nederland en België uitbaat.

De best beoordeelde make-up webshop

Kiyoh Score Aantal Beoordelingen
Haspel Beauty 10 5
COSMANIA 9,5 2322
Dutchskincare 9,5 437
Make-up Musthaves 9,1 4311
Care for Skin 9,1 1338
Botanical Beauty 8,8 345
Hola Nail Cosmetica 8,4 36

De meest beoordeelde make-up webshop

Kiyoh Score Aantal Beoordelingen
Make-up Musthaves 9,1 4311
COSMANIA 9,5 2322
Care for Skin 9,1 1338
Dutchskincare 9,5 437
Botanical Beauty 8,8 345
Hola Nail Cosmetica 8,4 36
Haspel Beauty 10 5

Hier vind je de beste make-up!

Wow wat een toppers! Met een gemiddelde score van 9,2 liggen de webshops uit onze lijst ruim boven het industrie gemiddelde, dit betekent dat alle bovenstaande webshops veel moeite en werk steken in hun producten. Hoe hoger de individuele score, hoe beter het resultaat — maar om een accurate representatie te verkrijgen helpt het ook om het aantal beoordelingen in het oog te houden. Hoe meer beoordelingen een webshops binnenhaalt, hoe betrouwbaarder het eindresultaat zal zijn.

Wij willen een dikke proficiat wensen aan Haspel beauty omdat zij de beste score van 10 hebben behaald, met slechts 5 beoordelingen. Niet ver achteraan is COSMANIA en Dutchsinkacre met een score van 9.5, fantastisch! Make-Up Musthaves zit aan de top als het aankomt op het aantal beoordelingen, en dit gepaard met een topscore van 9.1. Goed gedaan allemaal!

Meer weten over Kiyoh?

Onze geavanceerde kruisverwijzing van reviewscores met het aantal reviews is mogelijk gemaakt dankzij kiyoh. Kiyoh is een onafhankelijk online reviewplatform dat gespecialiseerd is in het verzamelen en publiceren van online klantbeoordelingen. Door het gebruik van kiyoh ontstaat er een online reputatie die eer doet aan de prestaties van de webshop, niet omdat de shop dat zelf vindt, maar omdat hun klanten dat zo ervaren! Kiyoh is door Google gekozen tot reviewpartner.

Wil je er zeker van zijn dat uw webshop goed wordt weergegeven op het internet? Kijk op Kiyoh.nl

Leave a Reply