De Beste Online Lingerie winkel van Nederland

De Beste Online Lingerie winkel van Nederland

De beste en mooiste lingerie van Nederland

De wereld van online webshops voor kleding is bijzonder groot, en groeit ieder jaar in Nederland. In 2021 gaf 77 percent van 12-plussers aan dat ze wel eens hun kleren op het web hebben gekocht. Na de Covid pandemie is dit figuur alleen maar toegenomen, en dit is dus ook waar voor badmode en lingerie. De dagen van awkwardly in de lingerie winkel te wachten aan het pas hokje zijn allang voorbij, online lingerie kopen is nog nooit zo simpel geweest! Bij Kiyoh.nl hebben wij jouw in je zoektocht naar de beste online lingerie winkel van Nederland.

 

Met Valentijn om de hoek is het belangrijk dat je snel en efficient een cadeautje kunt kopen voor je partner of jezelf, en dit doe je het liefst zonder alle stres dat gepaard gaat met cadeaus kopen. Om dit zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben wij het web grondig doorzocht en een database samengesteld met de meest betrouwbare lingerie webshops van Nederland. In een snel groeiende markt is het soms moeilijk om de juiste keuze te kunnen maken, welke winkel is veilig, betrouwbaar en snel?

 

Hoe vind je de winkel met de beste selectie aan badmode en lingerie?

De Kiyoh-score is gebaseerd op het totaal aantal beoordelingen en de gemiddelde beoordeling. Beide worden gewogen bij het berekenen van uw uiteindelijke Kiyoh-score. We gebruiken deze twee statistieken omdat ze gemakkelijk toegankelijk zijn vanaf elke website en geen persoonlijke informatie van gebruikers nodig hebben, zoals een e-mailadres of telefoonnummer, waardoor ze minder betrouwbaar zouden zijn dan de onbewerkte cijfers zelf.

 

Best beoordeelde webshops

Kiyoh Score Aantal Beoordelingen
Mammie’s 10 21
Pavone Lingerie 9,3 618
LASCANA 9,1 4943
Annadiva 9 20504
Lingerie Donna 8,8 4618
TenCate1952 8,5 208
Zwemsportkleding.nl 8,1 369

Meest beoordeelde webshops

Kiyoh Score Aantal Beoordelingen
Annadiva 9 20504
LASCANA 9,1 4943
Lingerie Donna 8,8 4618
Pavone Lingerie 9,3 618
Zwemsportkleding.nl 8,1 369
TenCate1952 8,5 208
Mammie’s 10 21

De beste online lingerie winkel van Nederland vind je zo!

Proficiat aan Annadiva voor een hoge Kiyoh score van 9 te behalen met een geweldige 20504 reviews, het hoog aantal reviews geeft aan dat vrijwel alle klanten er mee eens zijn dat Annadiva een top webshop is! We kunnen Mammie’s natuurlijk ook niet vergeten met een Kiyoh Score van 10! Dit gaat gepaard met een 21 reviews. Een speciale shoutout voor LASCANA circa 4943 aantal reviews en een Kiyoh Score van 9,1.

Voor je volgend niet badpak of lingerie set moet je zeker eens binnenspringen bij een van onze partners, zij handhaven ons geavanceerd beoordeling systeem. Deze technologie maakt het mogelijk voor ons om met alle zekerheid de bovengenoemde webshops aan te raden.

 

Meer weten over Kiyioh?

Onze geavanceerde kruisverwijzing van reviewscores met het aantal reviews is mogelijk gemaakt dankzij kiyoh. Kiyoh is een onafhankelijk online reviewplatform dat gespecialiseerd is in het verzamelen en publiceren van online klantbeoordelingen. Door het gebruik van kiyoh ontstaat er een online reputatie die eer doet aan de prestaties van de webshop, niet omdat de shop dat zelf vindt, maar omdat hun klanten dat zo ervaren! Kiyoh is door Google gekozen tot reviewpartner.

Wilt u er zeker van zijn dat uw webshop goed wordt weergegeven op het internet? Kijk op Kiyoh.nl

Leave a Reply