De Beste Skate Webshops van Nederland

Beste Skate webshop van Nederland

Let’s skate!

Skateboarden is een populaire sport in Nederland, met vele geweldige plekken om te skaten en een levendige skate community. Of je nu een beginnende skater bent of al professioneel, Nederland heeft iets te bieden voor iedereen. Zoek je de beste skate spots? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want Nederland heeft een aantal van de beste skate parken en straat locaties ter wereld. Van Rotterdam tot Amsterdam, er zijn plekken waar je kunt genieten van een geweldige skate sessie. Bij Kiyoh hebben we een gids samengesteld met de beste skate winkels van Nederland.

Er is geen tekort aan online webwinkels in Nederland dat specialiseren in skateboarden en skate-gear, maar met zoveel keuze kan het moeilijk zijn om te weten waar je best je hard verdiende geld besteed. Volg mee met onze gids om de beste skate webshops van Nederland te ontdekken!

Hoe vind je de beste skate webshop van Nederland?

Elke webshop is de zelfverklaarde ‘beste’ webshops, maar hoe kunnen we dit verifiëren? Bij Kiyoh is het onze missie om bedrijven zo accuraat mogelijk te representeren op het internet, hiervoor hebben wij het grootste onafhankelijke beoordeling systeem voor webshops ontwikkelt. Ons beoordelingssysteem is gebaseerd op het verzamelen van klanten beoordelingen, want wij geloven dat enkel klanten zelf weten wat het beste is. 

De analyse die gehandhaafd wordt in dit artikel is een kruisanalyse tussen de best beoordeelde en meest beoordeelde webshops. Dit maakt het mogelijk voor ons om een zo accuraat mogelijke analyse uit te voeren. Het zorgt ervoor dat wij een kwaliteitsscore kunnen berekenen dat rekening houdt met de relatieve grote van de webshop, zodat de grote merken niet altijd de lijst domineren! Hier gaan we dan!

De best beoordeelde skate webshop van Nederland

Google Score Aantal Beoordelingen
100% Skateboardshop 4,9 131
RSI The Attraction 4,7 365
Independent Outlet Skateboards Amsterdam 4,6 324
Skate@sea 4,6 28
Ben G 4,5 140
Toms Skateshop 4,5 77
Skate store Amsterdam 4,3 270

De meest beoordeelde skate webshop van Nederland

Google Score Aantal Beoordelingen
RSI The Attraction 4,7 365
Independent Outlet Skateboards Amsterdam 4,6 324
Skate store Amsterdam 4,3 270
Ben G 4,5 140
100% Skateboardshop 4,9 131
Toms Skateshop 4,5 77
Skate@sea 4,6 28

De beste skate webshops vind je hier!

Bij Kiyoh willen wij 100% Skateboardshop in de bloemetjes leggen omdat zij de hoogste score van 4,9 hebben behaald, en dit met maar liefst 131 beoordelingen! De winnaar op het gebied van kwantiteit aan beoordelingen is RSI The Attraction, met 365 beoordelingen! Hoe meer beoordelingen, hoe hoger de betrouwbaarheid van de eventuele score. 

De Nederlandse skateshops bieden een grote selectie van de beste skate merken en producten. Of je nu op zoek bent naar een nieuw skateboard, wielen, trucks of bescherming, deze shops hebben alles wat je nodig hebt. Maar het gaat niet alleen om de producten, de Nederlandse skateshops zijn ook bekend om hun geweldige service en kennis. De medewerkers zijn vaak ervaren skaters zelf en kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw niveau en stijl van skaten. Dus als je op zoek bent naar de beste kwaliteit en service, bezoek zeker één van de webshops uit onze lijst!

Meer weten over Kiyoh?

Onze geavanceerde kruisverwijzing van reviewscores met het aantal reviews is mogelijk gemaakt dankzij kiyoh. Kiyoh is een onafhankelijk online reviewplatform dat gespecialiseerd is in het verzamelen en publiceren van online klantbeoordelingen. Door het gebruik van kiyoh ontstaat er een online reputatie die eer doet aan de prestaties van de webshop, niet omdat de shop dat zelf vindt, maar omdat hun klanten dat zo ervaren! Kiyoh is door Google gekozen tot reviewpartner.

Wilt u er zeker van zijn dat uw webshop goed wordt weergegeven op het internet? Kijk op Kiyoh.nlDe beste mobiele providers van Nederland

Leave a Reply