De Beste Sushi Restaurants in Antwerpen

De beste sushi restaurants van Antwerpen

Vers! Vers! Vers!

Niets is zo lekker als verse vis. Dit is zeker waar als het aankomt op rauwe vis of sushi. Gelukkig is Antwerpen niet de Belgische havenstad voor niets, nergens in België is het zelfde aanbod aan kwalitatieve verse vis te vinden. Van lokale vis tot vers gevangen tonijn uit de Japanse zee, in Antwerpen vind je het allemaal! Niet alleen speelt Antwerpen haar aanbod aan verse vis in haar voordeel, Antwerpen is ook nog eens thuis tot een van de grootste japanse gemeenschappen in België. Bij Klantenvertellen hebben wij een lijst samengesteld met de beste sushi restaurants van Antwerpen.

Sushi als business lunch of Omakase met de familie of je geliefde; met onze gids vind je het allemaal. Bij Klantenvertellen verzamelen wij al jaren beoordelingen van verschillende bedrijven, dit geeft ons de nodige expertise om de kwaliteit op te meten. En niets is zo belangrijk als kwaliteit wanneer het aankomt op rauwe vis!

Hoe vind je de beste sushi restaurants in Antwerpen

De beste sushi restaurants in Antwerpen vinden is een heuse taak; met zo een kwalitatief aanbod. Laten we beginnen bij het definiëren van een kwalitatieve sushi restaurant. Welke factoren zijn nu belangrijk?

  • Vers: Ik kan het niet genoeg herhalen, maar niets is zo belangrijk bij sushi dan de kwaliteit van de vis
  • Expertise: Sushi is niet enkel een combinatie van ingrediënten, men heeft jarenlange training nodig om de delicate vis en ingrediënten te behandelen.
  • Locatie: Op restaurant gaan is een ervaring, en dit doe je liefst in een gezellig deel van de stad
  • Prijs: Goede sushi hoeft niet altijd duur te zijn. Je mag wel hogere prijzen verwachten dan de sushi van de Carrefour, maar het moet natuurlijk redelijk blijven.

Nu dat we een prentje hebben geschetst van hoe een goede sushi zaak eruit ziet kunnen wij beslissen waar je de beste sushi restaurants in Antwerpen vind. Het is onmogelijk om elke sushi restaurant in Antwerpen te bezoeken, maar gelukkig hoeft dat niet! Door naar beoordelingen van klanten te kijken, kunnen wij exact de kwaliteit van het restaurant in schatten. In plaats van enkel mijn woord te aanvaarden, kun je je vertrouwen leggen bij de honderden klanten die jouw voorgingen!

De best beoordeelde sushi restaurants

Google Score Aantal Beoordelingen
Izumi 4.5 284
Kaizen Sushi 4.5 331
Zaowang 4.4 1393
Royal Tokyo Sushi Bar 4.4 340
Maabista Sushi 4.3 235
Fugu Sushi Bar 4.3 191
Japans Restaurant Esaki 4.2 312
Let’s Sushi 4.2 30
Umi Sushi 4.1 741
Roji 4 387

 

De meest beoordeelde sushi restaurants

Google Score Aantal Beoordelingen
Zaowang 4.4 1393
Umi Sushi 4.1 741
Roji 4 387
Royal Tokyo Sushi Bar 4.4 340
Kaizen Sushi 4.5 331
Japans Restaurant Esaki 4.2 312
Izumi 4.5 284
Maabista Sushi 4.3 235
Fugu Sushi Bar 4.3 191
Let’s Sushi 4.2 30

Onze aanraders

Wow! Met alle scores boven de 4 (hoger dan het Nationaal gemiddelde) en een overvloed aan beoordelingen is het duidelijk dat Antwerpen geen tekort heeft aan kwalitatieve Sushi Restaurants. Bj Klantenvertellen willen wij Izumi en Kaizen Sushi in de bloemetjes leggen omdat zij de hoogste score van 4.5 hebben behaald met een respectievelijk aantal beoordelingen van 284 en 331. Ook een dikke proficiat aan Zaowang Sushi omdat zij het hoogste aantal beoordelingen van 1393 hebben behaald met een topscore van 4.4, Fantastisch!

Hoe meer beoordelingen, hoe accurater de uiteindelijke scores. De Scores gehandhaafd in deze gids zijn afkomstig van Google (één van onze feedback partners). Genoeg getallen, het is tijd om van de verse vis te genieten!

Meer weten over Klantenvertellen?

Onze geavanceerde kruisverwijzing van reviewscores met het aantal reviews is mogelijk gemaakt dankzij kiyoh. Klantenvertellen is een onafhankelijk online reviewplatform dat gespecialiseerd is in het verzamelen en publiceren van online klantbeoordelingen. Door het gebruik van Klantenvertellen ontstaat er een online reputatie die eer doet aan de prestaties van de webshop, niet omdat de shop dat zelf vindt, maar omdat hun klanten dat zo ervaren! Klantenvertellen is door Google gekozen tot reviewpartner.

Wilt u er zeker van zijn dat uw webshop goed wordt weergegeven op het internet? Kijk op Klantenvertellen.nl

Leave a Reply