De Beste Touring Bedrijven en Gidsen van Amsterdam

De Beste Touring Bedrijven en Gidsen van Amsterdam

Tours, de meest efficiënte manier om Amsterdam te ontdekken

Amsterdam is een grote stad, en het kan soms moeilijk zijn om alles op één avond te ontdekken. Een goed georganiseerde rondleiding geleid door een echte Amsterdammer is de oplossing om zoveel mogelijk Amsterdam te beleven op een korte tijd. Amsterdam is een stad dat leeft en ademt, het is een samenkomst van verschillende geuren en kleuren. Je kunt kiezen tussen klassieke city tours dat jouw de stad rondleiden, of misschien ontdekt je liever Amsterdam met een boot service. Het stopt niet daar hoor, je kunt kiezen tussen food-tours, muziek tours, gracht tours, en tegenwoordig zelfs cannabis tours. Wat je ook wilt zien, de juiste touring operators weten waar je alles het gemakkelijkste kan terugvinden.

De beste tours in Amsterdam vinden met bij wijze van reviews

Amsterdam is een top eindbestemming of tussenstop voor reizigers over heel de wereld, dit betekent dat de toerisme-industrie in Amsterdam het zeker niet slecht doet. En dit is zeker ook waar als het aankomt op touring bedrijven. In een gesatureerde markt kan het best wel moeilijk zijn om de beste bedrijven er tussenuit te halen.

Bij Klantenvertellen hebben wij natuurlijk niet de tijd om elke Amsterdam tour uit te proberen (ook al willen we dat misschien wel). Gelukkig hoeft dat allemaal niet, met ons beoordeling systeem kunnen wij gemakkelijk zien wat andere klanten van de verschillende bedrijven vonden. Door een kruisanalyse uit te voeren tussen de hoogste tevredenheidsscore en het aantal beoordelingen kunnen wij een top resultaat garanderen.

De best beoordeelde touring bedrijven

Tour Bedrijf Google Score Aantal Beoordelingen
Amsterdam VIP Tours 5 7
Grachtenfahrt Amsterdam 5 90
Born To Taste Amsterdam 5 3
Leemstar Amsterdam 4,8 238
Mike’s Bike Tours 4,8 389
Wonderbus 4,4 20
Boat Bike Tours 4,4 66
Tours & Tickets 4,2 504
Amsterdam Sidecar Tours 4 4

 

De meest beoordeelde touring bedrijven

Tour Bedrijf Google Score Aantal Beoordelingen
Tours & Tickets 4,2 504
Mike’s Bike Tours 4,8 389
Leemstar Amsterdam 4,8 238
Grachtenfahrt Amsterdam 5 90
Boat Bike Tours 4,4 66
Wonderbus 4,4 20
Amsterdam VIP Tours 5 7
Amsterdam Sidecar Tours 4 4
Born To Taste Amsterdam 5 3

 

Je moet zeker een van deze lokale gidsen huren

Amsterdam is de toeristische hotspot van Europa als het aankomt op citytrips, dit maakt het dat de competitie binnen de toerisme-industrie zeer competitief is. Dit is duidelijk aan de vele hoge scores in onze lijst. Bij het samenstellen van de bovenstaande lijst hebben wij rekening gehouden met de totaal score, het aantal beoordelingen en diversiteit in het aanbod. Elk bedrijf uit de bovenstaande lijst is zeker je geld waard, het ligt er een beetje aan of je liever een boot-tour, food-tours of wandel-tour van Amsterdam doet.

Wij willen wel eens Grachtenfahrt Amsterdam in de bloemetjes leggen omdat zij de hoogste score van 5 hebben kunnen behalen met bijna 100 beoordelingen!  Bekijk zeker eens de websites van de bovenstaande touroperators om de stad Amsterdam te ontdekken!

Meer weten over Klantenvertellen?

Klantenvertellen is een online beoordelingsplatform voor bedrijven; wij verzamelen, en publiceren online reviews van klanten voor bedrijven. Zodat onze klanten zich kunnen focussen op wat echt telt; fantastische tours geven zodat jij de hoofdstad en al haar bezienswaardigheden kunt beleven!. Bezoek zeker onze website: Klantenvertellen.nl voor meer informatie.

Leave a Reply