De beste verhuizers in Nederland

De beste verhuizers van Nederland

Verhuisbedrijf nodig? Hier is een lijst met een paar van de beste verhuizers in Nederland.

Niets is zo stressvol in het leven als verhuizen, en laten we niet beginnen over het inhuren van professionele verhuizers. Het is vaak moeilijk op voorhand te bepalen of ze voorzichtig om zullen gaan met je meubels. Niet alleen dat, net als autogarages hebben dit soort bedrijven een echte vaardigheid als het aankomt op geld uit je te melken voor de meest onnodige add-ons. Genoeg stress, verhuizen is al stressvol genoeg!  Bij Klantenvertellen geloven wij dat het gemakkelijk moet zijn voor de consument om snel en efficiënt de beste bedrijven in een bepaalde industrie te vinden. Daarom hebben wij bij Klantenvertellen een lijstje samengesteld met enkele van de beste verhuisbedrijven in Nederland, om de beste verhuizers van Nederland te vinden.

Hoe vind je de beste verhuizers?

De beste verhuizers zoeken is geen simpele taak, en zeker niet op het internet. Met advertenties en nep beoordelingen is het vaak onmogelijk om te beslissen wie werkelijk de beste diensten aanbied. Bij Klantenvertellen hebben onze experts hun best gedaan om de meest betrouwbare beoordelingen van elk bedrijf te analyseren, zo dat de eind consument met alle gerustheid een keuze kan maken. Bij Klantenvertellen houden wij rekening met de kwaliteit van de beoordeling zelf: is het wel een echte klant die dit geschreven heeft? En wij meten dit op tegen het aantal betrouwbare beoordelingen, dit geeft ons een inzicht op de betrouwbaarheid van het resultaat. So let’s Move!

De best beoordeelde verhuizers in Nederland

Google Score Aantal Beoordelingen
Briand.nl 5 832
BearStorm Moving Service 4,9 114
Professional Moving Service 4,9 274
Student Service 4,8 5414
Holland Movers 4,7 260
MBI 4,7 300
Verhuisbedrijf Alliance Movers 4,4 136

De meest beoordeelde verhuizers in Nederland

Google Score Aantal Beoordelingen
Student Service 4,8 5414
Briand.nl 5 832
MBI 4,7 300
Professional Moving Service 4,9 274
Holland Movers 4,7 260
Verhuisbedrijf Alliance Movers 4,4 136
BearStorm Moving Service 4,9 114

Kies zeker één van deze erkende verhuizers

Uit onze analyse blijkt dat de verhuizer-markt in Nederland zeer competitief is maar er kan zeker en vast nog wat verbetering in de service. Dit is niet van belangstelling voor de bovenstaande bedrijven, want het is duidelijk dat de laagste score uit deze lijst toch nog hoger ligt dan het industrie gemiddelde. Alle bovenstaande bedrijven zijn zeker aan te raden. Dit is zeker het geval voor Briand.nl, met een topscore van 5 en 832 beoordelingen is dit bedrijf zeker aan te raden. Wij willen ook nog eens een proficiat wensen aan Student Service omdat zij een topscore hebben behaald van 4.8, en dit met een overweldigende 5414 aantal beoordelingen, een echte topper! Een hoge score met een hoog aantal beoordelingen wijst erop dat het resultaat zeer betrouwbaar is.

Meer weten over Klantenvertellen

Wij zijn een beoordeling systeem voor bedrijven, wij specialiseren in het verzamelen van beoordelingen voor onze klanten. Het internet is groot en zit vol met nep reviews en scams, daarom hebben wij bij Klantenvertellen een systeem ontwikkelt dat enkel beoordelingen verzamelt van echte geverifieerde klanten. Wij publiceren deze beoordelingen voor onze partners via Google, zodat toekomstige klanten een goed geïnformeerde keuze kunnen. Meer weten over ons? Bezoek dan zeker eens Klantenvertellen.nl

Leave a Reply