De mooiste design meubels van Nederland

De mooiste design meubels van Nederland

De beste design meubels en interieuradvies van Nederland

De keuze meubels en decoratie in je thuis signaleert veel over wie je bent en wat jouw waarden zijn, dus daarom is het belangrijk om meubels te kiezen die bij jouw passen. Mooie design meubels kunnen best wel duur zijn, en dit is zeker het geval als je gaat winkelen. Gladde verkopers doen niets dan jouw een ‘design’ zetel te verkopen aan een mark up van soms honderden percent. Gelukkig kan het online winkelen hier de oplossing voor zijn, maar waar vind je nu de beste meubels op het internet? Een betrouwbare meubel winkel op het internet zoeken kan soms even frustrerend zijn daarom hebben wij bij  Kiyoh een lijst samengesteld met webshops dat de mooiste design meubels van Nederland verkopen.

Hoe vind je de beste design meubels van Nederland?

De beste meubel winkel van Nederland afzoeken op het internet is een immense taak, met honderden verschillende webshops, en duizenden beoordelingen. De beste webshop is zelfs niet altijd de best beoordeelde webshop! Om een doorgrondde analyse uit te voeren is het belangrijk om de beste beoordelingen te combineren met hoe frequent de webshop beoordeeld is. Een hoog aantal beoordelingen verhoogt de accurate van de beoordeling, maar niet alle beoordelingen zijn het zelfde of zelfs echt! Daarom is het belangrijk om een doorgrondde kruisanalyse uit te voeren tussen meerde criteria.

De best beoordeelde webshop

Webshop Kiyoh Score Aantal Beoordelingen
Nordic Nest 10 2004
Scandinavische Woonwinkel 9,7 77
SIDDE 9,6 2616
Puur Design & Interieur 9,3 324
PureWonen.nl 8,9 361
Chair Up Meubels 8,7 157
Giga Meubel 8,6 1162
StyleMeubels.nl 8,4 2759

De meest beoordeelde webshop

Webshop Kiyoh Score Aantal Beoordelingen
StyleMeubels.nl 8,4 2759
SIDDE 9,6 2616
Nordic Nest 10 2004
Giga Meubel 8,6 1162
PureWonen.nl 8,9 361
Puur Design & Interieur 9,3 324
Chair Up Meubels 8,7 157
Scandinavische Woonwinkel 9,7 77

De mooiste design meubels van Nederland vind je hier!

Alle keuzes uit onze lijst zijn zeker een bezoekje waardt, aangezien ze gebruik maken van de Kiyoh score, het meest betrouwbare beoordeling systeem in Nederland en Belgie. Toch willen wij een speciale vermelding geven aan Nordic Nest voor een volledige 10 te halen als Kiyoh score! En dit met maar liefst 2004 beoordelingen, een echte topper! Wij willen ook nog eens een dikke proficiat wensen aan SIDDE, omdat zij een Kiyoh Score behaalde van 9.6 met maar liefst 2616 beoordelingen, dit betekent dat de overweldigende meerderheid super tevreden met SIDDE was! Zo als je ziet heeft bijna elke webshop uit deze lijst een Kiyoh Score van bijna 9, dus alle webshops zijn zeker aan te raden!

Meer weten over Kiyoh?

Onze geavanceerde kruisverwijzing van reviewscores met het aantal reviews is mogelijk gemaakt dankzij kiyoh. Kiyoh is een onafhankelijk online reviewplatform dat gespecialiseerd is in het verzamelen en publiceren van online klantbeoordelingen. Door het gebruik van kiyoh ontstaat er een online reputatie die eer doet aan de prestaties van de webshop, niet omdat de shop dat zelf vindt, maar omdat hun klanten dat zo ervaren! Kiyoh is door Google gekozen tot reviewpartner.

Wilt u er zeker van zijn dat uw webshop goed wordt weergegeven op het internet? Kijk op Kiyoh.nlDe beste mobiele providers van Nederland

Leave a Reply