Site icon eKomi Seller Ratings & Reviews powered by Google & More!

De Top 10 Beste Pizzerias van Brussel

Beste Pizzeria

Beste Pizzeria

Pizza, Pizza, Pizza!

Pizza is een van de meest populaire gerechten ter wereld en word vaak geassocieerd met Italië. In de hoofdstad van Europa, Brussel, is de Italiaanse gemeenschap een van de grootste en meest invloedrijke culturen.In deze blog post zullen we de beste pizzeria’s in de stad bekijken en hoe je de authentieke Italiaanse pizza-ervaring kunt krijgen. Dus trek je je stadskaart en laten we beginnen met onze zoektocht naar de beste pizzeria in Brussel!

Maar wat maakt de Pizza in Brussel nu zo goed? De pizza in Brussel is zo goed omdat het vaak gemaakt wordt door echte Italiaanse pizzaioli (pizzabakkers) die hun vaardigheden en tradities hebben meegenomen vanuit Italië. Deze bakkers gebruiken vaak hoogwaardige ingrediënten, zoals verse mozzarella en Italiaanse bloem, en houden zich aan de traditionele methoden van het maken van pizza. De pizza’s zijn vaak napolitaans, wat betekent dat ze een dunne, krokante bodem hebben met een opgeblazen rand. Veel pizzeria’s in Brussel hebben ook een houtgestookte oven, wat bijdraagt aan de unieke smaak en textuur van de pizza. De Italiaanse gemeenschap in Brussel is ook groot en invloedrijk, dus er is een grote vraag naar authentieke Italiaanse pizza, waardoor de pizzerias gedwongen worden om hun best te doen om de beste pizza’s te maken.

De beste Pizzerias van Brussel vind je zo!

Nu weten we misschien wel wat de Pizza zo goed maakt, maar hoe vind je de beste Pizza-makers van Brussel? Bij Klantenvertellen kunnen wij niet de kwaliteit van de bloem en mozzarella kaas bij elke Pizzeria in Brussel gaan meten. Maar hoe bepalen wij dan wie de beste Pizza maakt? Het antwoord is simpel: klantenbeoordelingen, duizenden!

Bij Klantenvertellen is het onze missie om bedrijven zo accuraat mogelijk te representeren op het internet via online beoordelingen. Wij zijn verkozen tot Google feedback partner, dit betekent dat wij nauw samenwerken met Google als het aankomt op verzamelen van reviews. Er is wel een klein verschil tussen Google beoordelingen en beoordelingen dat verzamelt werden door ons. Bij Klantenvertellen heb je geen account nodig, en wij verifiëren de authenticiteit van elke review

In deze analyse hebben wij de Google scores gehandhaafd om elk bedrijf gelijk te kunnen meten, maar houd er wel rekening mee dat Google reviews vaak minder in kwantiteit zijn en hebben vaak ook niet de checks die we uitvoeren bij Klantenvertellen. Hier gaan we dan!

De best beoordeelde Pizzeria van Brussel

Google Score Aantal Beoordelingen
La Dolce Mia 4.6 295
Godo Pizzeria Bar 4.6 223
il Colosseo 4.4 595
NONA Pizza 4.3 4024
La Pizza e Bella 4.3 1428
Ego ristorante-pizzeria 4.3 531
Mirante 4.3 568
La Brace 4.2 999
Pizza Pronto 4.2 1273
CIAOO Pizza – Diamant 4 609

De meest beoordeelde Pizzeria van Brussel

Google Score Aantal Beoordelingen
NONA Pizza 4.3 4024
La Pizza e Bella 4.3 1428
Pizza Pronto 4.2 1273
La Brace 4.2 999
CIAOO Pizza – Diamant 4 609
il Colosseo 4.4 595
Mirante 4.3 568
Ego ristorante-pizzeria 4.3 531
La Dolce Mia 4.6 295
Godo Pizzeria Bar 4.6 223

Dit zijn de beste pizzeria’s!

Zoals verwacht heeft Brussel duidelijk geen tekort aan kwalitatieve pizzerias! Niemand uit onze analyse behaalde een score onder de 4, dit is hoger dan het nationaal gemiddelde! De Pizza in Brussel is dus duidelijk van kwaliteit! En zeker de Pizzeria;s uit onze lijst, ze zijn zeker allemaal het proberen waard! Toch willen wij bij Klantenvertellen een dikke proficiat wensen aan La Dolce Mia voor de hoogste score van 4.6 te behalen met een gezonde 295 beoordelingen. Ook willen wij NONA Pizza in de bloemetjes leggen omdat zij een top score van 4.3 hebben kunnen behalen met maar liefst 4024 beoordelingen. Hoe hoger het aantal beoordelingen, hoe beter het resultaat!

Ga zeker eens langs bij een van de top pizzerias uit onze lijst en laat het ons weten op social media. Genieten maar!

Meer weten over Klantenvertellen?

Onze geavanceerde kruisverwijzing van reviewscores met het aantal reviews is mogelijk gemaakt dankzij kiyoh. Klantenvertellen is een onafhankelijk online reviewplatform dat gespecialiseerd is in het verzamelen en publiceren van online klantbeoordelingen. Door het gebruik van Klantenvertellen ontstaat er een online reputatie die eer doet aan de prestaties van de webshop, niet omdat de shop dat zelf vindt, maar omdat hun klanten dat zo ervaren! Klantenvertellen is door Google gekozen tot reviewpartner.

Wil je er zeker van zijn dat uw webshop goed wordt weergegeven op het internet? Kijk op Klantenvertellen.nl

Exit mobile version