De Top 10 Beste restaurants in Eindhoven

Beste restaurants

Eindhoven, de stad in het zuiden van Nederland waar de smaken nooit saai zijn!

Of je nu op zoek bent naar een gezellige hap met vrienden of een romantisch diner met je geliefde, Eindhoven heeft het allemaal. Van traditionele Nederlandse stamppotten tot exotische internationale gerechten, je zult zeker iets vinden wat je smaakt. En wees gerust, vegetariërs en veganisten, jullie zullen ook volop kunnen genieten van de veelzijdige keuze aan gerechten. Maar waarom alleen maar eten in een restaurant, als je ook kunt proeven van de beste gerechten uit de stad tijdens de culinaire evenementen en food festivals die Eindhoven rijk is. Dus trek je stretchy broek aan en ga op ontdekkingsreis door de smaken van Eindhoven! Bij Klantenvertellen helpen wij jouw in je zoektocht naar de beste restaurants in Eindhoven.

De beste smaken van Nederland zijn te vinden in Eindhoven, van asperges, de iconische worstenbroodjes of gewoon een goede kebab, je vind het allemaal in Eindhoven. Proef de smaken van de stad tijdens culinaire evenementen en food festivals, of ga uit eten in een van de vele restaurants en ervaar de creativiteit van de chefs. Eindhoven heeft iets voor elk type eter, van vegetariërs en veganisten tot liefhebbers van vis en vlees. Proef de stad en ontdek waarom Eindhoven een topkeuze is voor foodies!

Hoe vind je de beste restaurants in EIndhoven?

Eindhoven is best wel een grote stad en is thuis tot een enorm aanbod aan restaurants. Bij Klantenvertellen zouden wij graag elk restaurantje bezoeken in Eindhoven om de kwaliteit op te meten, maar ik ben bang dat dat niet mogelijk is. Dus hoe kunnen wij dan met enige zekerheid de beste restaurants in Eindhoven aanraden? Het antwoord is simpel: beoordelingen, en véél. Door verschillende ervaringen van honderden soms wel duizenden klanten op te meten, is het gemakkelijk om een prentje te beginnen vormen over hoe het beste restarant in Eindhoven eruit ziet.

Klantenvertellen is de grootste onafhankelijke verzamelaar van beoordelingen, dit maakt het mogelijk voor ons om duizenden bedrijven te analyseren aan de hand van hun beoordelingen. Met al dat expertise is het makkelijk voor ons om de volgende lijst samen te stellen.

De analyse om de beste restauranten te vinden die gebruikt wordt in dit artikel is een kruisanalyse tussen de best en meest beoordeelde restaurants van Eindhoven. Dit maakt het mogelijk voor ons om een zo accuraat en onafhankelijk mogelijk resultaat te garanderen. Hier gaat ie dan!

De best beoordeelde restaurants

Google Score Aantal Beoordelingen
Restaurant De Luytervelde 4,7 349
Restaurant Goyvaerts 4,7 117
1910 Restaurant 4,6 858
Restaurant Dijk9 4,6 653
Restaurant The City 4,6 289
Restaurant Wiesen 4,6 243
Lithos Grieks Specialiteiten restaurant 4,5 1289
Bar & restaurant Vestdijk 47 4,4 407
Dinner in Motion 4,2 473
Salt & Pepper BBQ Grill & Restaurat 4 128

De meest beoordeelde restaurants

Google Score Aantal Beoordelingen
Lithos Grieks Specialiteiten restaurant 4,5 1289
1910 Restaurant 4,6 858
Restaurant Dijk9 4,6 653
Dinner in Motion 4,2 473
Bar & restaurant Vestdijk 47 4,4 407
Restaurant De Luytervelde 4,7 349
Restaurant The City 4,6 289
Restaurant Wiesen 4,6 243
Salt & Pepper BBQ Grill & Restaurat 4 128
Restaurant Goyvaerts 4,7 117

Dit zijn de beste restaurants in Eindhoven!

Uit onze analyse blijkt dat Eindhoven zeker geen tekort heeft aan kwalitatieve restaurants! De restaurants in Eindhoven halen een beoordelingsscore dat ongeveer gelijk staat met het nationaal gemiddelde, het gemiddelde aantal beoordelingen uit onze lijst is iets lager dan gelijkaardige steden, maar dit kan liggen aan de manier waarop ze verzamelt werden (Google). Er zitten zeker geen verliezers in onze lijst, toch willen wij bij Klantenvertellen Restaurant de Luytervelde, en Restaurant Goyvaerts in de bloemetje sleggen omdat zij de hoogste score van 4.7 hebben behaald, en dit met 349 en 117 respectievelijke beoordelingen. Wij willen ook een dikke proficiat wensen aan Lithos Grieks Specialiteiten Restaurant omdat zij een topscore van 4.5 hebben behaald, en dit met 1289 beoordelingen! Dit is hoger dan het gemiddelde, en hoe hoger het aantal beoordelingen, hoe accurater de uiteindelijke score.

Ga zeker eens langs bij een van deze toppers, en laat het ons weten via social media!

Meer weten over Klantenvertellen?

Onze geavanceerde kruisverwijzing van reviewscores met het aantal reviews is mogelijk gemaakt dankzij kiyoh. Klantenvertellen is een onafhankelijk online reviewplatform dat gespecialiseerd is in het verzamelen en publiceren van online klantbeoordelingen. Door het gebruik van Klantenvertellen ontstaat er een online reputatie die eer doet aan de prestaties van de webshop, niet omdat de shop dat zelf vindt, maar omdat hun klanten dat zo ervaren! Klantenvertellen is door Google gekozen tot reviewpartner.

Wil je er zeker van zijn dat uw webshop goed wordt weergegeven op het internet? Kijk op Klantenvertellen.nl

Leave a Reply