De top 10 beste tandartsen van Nederland

De top 10 beste tandartsen van Nederland

Nederlandse tandheelkunde aan de top!

De Nederlandse tandheelkundige zorg staat bekend om zijn hoge kwaliteit en professionele tandartsen. Of je nu op zoek bent naar een reguliere check-up, een grote behandeling of cosmetische tandheelkunde, er zijn tal van gekwalificeerde tandartsen in Nederland die u kunnen helpen met al uw tandheelkundige behoeften. Maar wie zijn nu de beste tandartsen in Nederland? Bij Patiëntenvertelllen hebben wij een gids ontwikkelt met enkele tips om de beste tandarts van Nederland te vinden.

Een goede tandarts is super belangrijk omdat ze ervoor zorgen dat jouw tanden en gebit in topconditie blijven. Ze kunnen problemen opsporen en oplossen voordat ze erger worden en zorgen dat je mond gezond blijft. Bij Klantenvertellen begrijpen wij dit maar al te goed, en wij geloven dat patiënten recht hebben op accurate informatie over de kwaliteit van hun tandartsen. Daarom hebben wij ons innovatief beoordelingssysteem Patiëntenvertellen ontwikkelt, en het is aan de hand van dit beoordelingssysteem dat wij de volgende resultaten kunnen publiceren.

Hoe vind je de beste tandarts?

Een goede tandarts is professioneel, geruststellend en communiceert duidelijk met hun patiënten. Ze hebben een brede kennis en ervaring in verschillende tandheelkundige behandelingen en zijn gediplomeerd en gecertificeerd. Ze zijn ook up-to-date met de laatste technologie en methoden in de tandheelkunde. Een goede tandarts heeft ook een goede bedside manner en een geduldige en empathische houding naar patiënten.

Maar hoe meet je dit? Bij Klantenvertellen hebben wij niet genoeg tanden om dit uit te gaan testen bij elke tandarts. Gelukkig hoeft dat niet, honderden patiënten zijn ons en jouw al voor geweest. En het is dankzij de beoordelingen dat achtergelaten werden door deze patiënten dat wij een algemene kwaliteit score kunnen bereken voor alle tandartspraktijken via het Patiëntenvertellen beoordelingssysteem.

De analyse dat gehandhaafd wordt in deze gids is een kruisanalyse tussen de beste en meest beoordeelde tandartsen. Dit maakt het mogelijk voor ons om een zo neutraal en onafhankelijk resultaat te garanderen. Hier gaat ie dan!

De best beoordeelde tandarts

Patiëntenvertellen Score Aantal Beoordelingen
Tandheelkunde Nellestein 9 1192
Tandartspraktijk Mondhuys 8,9 389
Tandartsenpraktijk De Wielkamp 8,9 195
Tandartsenpraktijk De Beiaard 8,8 1669
Tandartsen Team De Besterd 8,8 352
Tandartspraktijk Dante Tanden 8,6 305
Kliniek voor Tandheelkunde Tholen 8,6 1479
 Laugeman Tandartsenpraktijk 8,4 228
Mondmedicentrum 8,3 953
Tandartspraktijk Giekerkstraat 8,3 1218

De meest beoordeelde tandarts

Patiëntenvertellen Score Aantal Beoordelingen
Tandartsenpraktijk De Beiaard 8,8 1669
Kliniek voor Tandheelkunde Tholen 8,6 1479
Tandartspraktijk Giekerkstraat 8,3 1218
Tandheelkunde Nellestein 9 1192
Mondmedicentrum 8,3 953
Tandartspraktijk Mondhuys 8,9 389
Tandartsen Team De Besterd 8,8 352
Tandartspraktijk Dante Tanden 8,6 305
Laugeman Tandartsenpraktijk 8,4 228
Tandartsenpraktijk De Wielkamp 8,9 195

Dit zijn de 10 beste tandartsen volgens Patiëntenvertellen!

Uit onze analyse is het duidelijk dat Nederland haar mondhygiëne heel serieus neemt! Nederland biedt een overvloed aan kwalitatieve tandartspraktijken, met zoveel verschillende praktijken is het moeilijk om een top 10 samen te stellen. Toch willen wij bij Klantenvertellen en Patiëntenvertellen een dikke proficiat wensen aan Tandheelkunde Nellestein omdat zij de hoogste score van 9 hebben kunnen combineren met 1192 beoordelingen! Zo een hoge score gepaard met zoveel beoordelingen is uitzonderlijk goed! Ook willen wij een proficiat wensen aan Tandartsenpraktijk De Beiaard, omdat zij een top score van 8,8 hebben kunnen combineren met 1669 beoordelingen. Hoe hoger het aantal beoordelingen, hoe hoger de uiteindelijke score!

Maar nu weet je dus wie de top 10 beste tandartsen in Nederland zijn voor 2023, en op welke criteria je moet letten als je opzoek bent naar een nieuwe tandarts! Ga zeker eens langs bij één van de toppers uit onze lijst. Heb jij soms een ervaring met één van de bovenstaande praktijken of ken je hun? Laat het ons weten op social media!

Meer weten over Klantenvertellen & Patiëntenvertellen?

Onze geavanceerde kruisverwijzing van reviewscores met het aantal reviews is mogelijk gemaakt dankzij kiyoh. Klantenvertellen is een onafhankelijk online reviewplatform dat gespecialiseerd is in het verzamelen en publiceren van online klantbeoordelingen. Door het gebruik van Klantenvertellen ontstaat er een online reputatie die eer doet aan de prestaties van de webshop, niet omdat de shop dat zelf vindt, maar omdat hun klanten dat zo ervaren! Klantenvertellen is door Google gekozen tot reviewpartner.

Wil je er zeker van zijn dat uw webshop goed wordt weergegeven op het internet? Kijk op Klantenvertellen.nl

Leave a Reply