De Top 10 Beste wellness Spa’s van Brussel

Beste wellness Spa van Brussel

In Brussel kun je ook ontspannen!

Brussel mag dan wel de hoofdstad van België en heel Europa zijn, maar dit betekent niet dat er in Brussel niet ontspant wordt. Na een lange dag hustling en bustling kan de Brusselaar wel een ontspannend momentje gebruiken, en er is niets dat je beter ontspant dan een goede massage of wellness kuur! Bij Klantenvertellen begrijpen wij dit maar al te goed, daarom hebben wij deze gids samengesteld met de beste wellness spa in Brussel.

Hoe vind je de beste wellness spa van Brussel?

Het internet is groot, bijna even groot als Brussel ;). Dit betekent wel dat net zoals Brussel het best wel moeilijk te navigeren kan zijn, dus hoe begin je zelfs met het zoeken naar de beste wellness spa? 

Een massage krijgen of spa bezoeken van elk spa in Brussel is één methode, maar ik denk niet dat mijn manager dat zou goedkeuren. Gelukkig werk ik bij Klantenvertellen en specialiseren wij in het verzamelen en publiceren van online beoordelingen, dit betekent dat wij gemakkelijk kunnen bepalen wie de beste diensten aanbiedt aan de hand van klantenbeoordelingen. Niets is zo accuraat als beoordelingen van een betrouwbare bron, en authentieke klanten zijn de meest betrouwbare bron!

De best beoordeelde wellness spa van Brussel

Google Score Aantal Beoordelingen
Bath & Barley — The Belgian Beer Spa 4,9 181
Les Bulles a Flotter 4,8 156
Sea of Clouds 4,8 82
Private Wellness Spa Louise 4,6 308
Quo Vadis 4,6 57
The Lys Spa 4,5 470
O Siam — Wellness Privé 4,5 228
Serendip 4,4 29
Aspria Brussels 4,2 193
Deep Nature 4 116

De meest beoordeelde wellness spa van Brussel

Google Score Aantal Beoordelingen
The Lys Spa 4,5 470
Private Wellness Spa Louise 4,6 308
O Siam — Wellness Privé 4,5 228
Aspria Brussels 4,2 193
Bath & Barley — The Belgian Beer Spa 4,9 181
Les Bulles a Flotter 4,8 156
Deep Nature 4 116
Sea of Clouds 4,8 82
Quo Vadis 4,6 57
Serendip 4,4 29

Onze aanraders

Het is duidelijk dat Brussel geen tekort heeft aan wellness spa’s; maar welke spa’s bieden nu de beste diensten aan? Uit onze analyse blijkt dat bijna iedereen uit onze lijst een tevredenheid score boven het gemiddelde behaald, dit betekent dat u niet kan missen. Alle spa’s uit de bovenstaande lijst behoren tot de beste wellness spa’s van Brussel.

Toch willen wij bij Klantenvertellen, Bath & Barley — the Belgian beer spa in de bloemetjes leggen omdat zij de hoogste score van 4,9 hebben kunnen behalen, en dit met 181 beoordelingen! Ook nog eens een dikke proficiat aan The Lys Spa met hun score van 4.5 en een fantastische 470 aantal beoordelingen! Hoe hoger het aantal beoordelingen, hoe betrouwbaarder het resultaat. Zeker eens langs gaan bij één van de bovenstaande beste wellness spa’s van Brussel!

Meer weten over Klantenvertellen?

Onze geavanceerde kruisverwijzing van reviewscores met het aantal reviews is mogelijk gemaakt dankzij kiyoh. Klantenvertellen is een onafhankelijk online reviewplatform dat gespecialiseerd is in het verzamelen en publiceren van online klantbeoordelingen. Door het gebruik van Klantenvertellen ontstaat er een online reputatie die eer doet aan de prestaties van de webshop, niet omdat de shop dat zelf vindt, maar omdat hun klanten dat zo ervaren! Klantenvertellen is door Google gekozen tot reviewpartner.

Wilt u er zeker van zijn dat uw webshop goed wordt weergegeven op het internet? Kijk op Klantenvertellen.nl

Leave a Reply