Site icon eKomi Seller Ratings & Reviews powered by Google & More!

De Top 5 Beste Doe-Het-zelf zaken van Mechelen

Doe-het-zeld

Doe-het-zeld

Mechelen bouwt!

Mechelen, de stad in het hart van België, is de perfecte plek voor de doe-het-zelver. Of je nu een klusser bent in huis of juist op zoek bent naar professionele gereedschappen, de winkels in Mechelen bieden alles wat je nodig hebt. Van verf en behang tot gereedschap en elektronica, je zult versteld staan van de veelzijdigheid aan producten die beschikbaar zijn. En het mooie is, de winkels in Mechelen zijn gespecialiseerd in doe-het-zelf producten, dus de medewerkers zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken en kunnen je helpen met professioneel advies.

Maar waarom alleen maar winkelen in een gewone doe-het-zelf winkel, als je ook kunt leren van de experts tijdens workshops en events die Mechelen rijk is. Bij Klussers.be helpen wij jou in je zoektocht naar de beste doe-het-zelf -winkels in Mechelen.

Hoe vind je de beste doe-het-zelf zaken van Mechelen?

Het aanbod aan doe het zelf zaken in Mechelen is groter dan je denkt. Met zoveel verschillende doe-het-zelf zaken kan het moeilijk zijn om de beste winkel te vinden.Een hamer kopen bij elke doe het zelf zaak is misschien een optie, maar ik weet niets van hamers af, en heb niet echt een gebruik aan  10 hamers. Gelukkig werk ik bij Klantenvertellen, de expert in het verzamelen van klanten beoordelingen. Klanten beoordelingen zijn dè manier om de kwaliteit van een bedrijf op te meten!

Bij Klantenvertellen geloven wij dat de consument recht heeft op accurate beoordelingen van hun favoriete bedrijven. Het is onze missie om de drempel voor een review achter te laten zo laag mogelijk te leggen, zonder een compromis te sluiten tussen de kwaliteit en authenticiteit van de beoordelingen.

De beoordelingen gehandhaafd in dit artikel zijn afkomstig van Google (een klantenvertellen feedback partner), bij Google ligt de drempel wat hoger en dus het aantal beoordelingen van  lager dan het moet zijn. Dit is vooral moeilijk voor kleinere bedrijven, want niet al hun klanten hebben een Google-account natuurlijk. Met de data die we wel hebben, hebben we de volgende kruisanalyse kunnen uitvoeren.

De best beoordeelde doe-het-zelf zaken

Google Score Aantal Beoordelingen
Bouwhuis Mechelen 4,7 111
Thiry Onderdelen Mechelen 4,5 225
Brico De Leeuw 4,2 103
Hubo Heffen 4,1 329
Hubo Mechelen 4 569

De meest beoordeelde doe-het-zelf zaken

Google Score Aantal Beoordelingen
Hubo Mechelen 4 569
Hubo Heffen 4,1 329
Thiry Onderdelen Mechelen 4,5 225
Bouwhuis Mechelen 4,7 111
Brico De Leeuw 4,2 103

Onze aanraders

Het is duidelijk dat Mechelen haar bouwkunde serieus neemt. Niet alleen zijn de scores uit deze lijst echte toppers, niemand haalde een score onder de 4! Een goede doe-het-zelf zaak biedt niet enkel goed materiaal aan scherpe prijzen aan, de service en expertise moet ook nog eens op punt staan ook.

Bij Klantenvertellen willen wij een dikke proficiat wensen aan Bouwhuis Mechelen omdat zij de hoogste score van 4.7 hebben behaald, en dit met 111 beoordelingen! Ook willen wij Hubo Mechelen in de bloemetjes leggen omdat zij een topscore van 4 hebben behaald, en dit met maar liefst 569 beoordelingen! Hoe hoger het aantal beoordelingen, hoe accurater het eindresultaat. Zoals ik al zij zijn alle winkels uit onze lijst echte toppers en zeker een bezoekje waard. Mocht je eens binnenspringen bij een van de zaken, dan horen wij het graag op social media!

Meer weten over Klantenvertellen?

Onze geavanceerde kruisverwijzing van reviewscores met het aantal reviews is mogelijk gemaakt dankzij kiyoh. Klantenvertellen is een onafhankelijk online reviewplatform dat gespecialiseerd is in het verzamelen en publiceren van online klantbeoordelingen. Door het gebruik van Klantenvertellen ontstaat er een online reputatie die eer doet aan de prestaties van de webshop, niet omdat de shop dat zelf vindt, maar omdat hun klanten dat zo ervaren! Klantenvertellen is door Google gekozen tot reviewpartner.

Wil je er zeker van zijn dat uw webshop goed wordt weergegeven op het internet? Kijk op Klantenvertellen.nl

Exit mobile version