De top 5 beste webshops voor auto onderdelen

Auto onderdelen

Is het wel veilig om auto onderdelen online te kopen?

Het internet heeft best wel een wisselvallige reputatie als het aankomt op onderdelen bestellen. Die slechte reputatie is niet voor niets; er zijn inderdaad meer dan genoeg horrorverhalen over dit soort toestanden. Maar er is een verschil tussen onderdelen online van andere particulieren te bestellen, en van bedrijven met jarenlange ervaring. De webshops uit onze lijst zijn onderdeel van bedrijven met vaak een fysieke locatie dat al jarenlang ervaring hebben met het verkopen van hoogwaardige auto onderdelen. Bovenop dat maken zij gebruik van het Kiyoh beoordelingssysteem, dit geeft jouw een transparant oogje op de reputatie van de webshop!

De veiligheid van auto onderdelen bestellen van de volgende webshops is dus niet in vraag te stellen, maar omdat het kan betekent niet dat het moet. Wat zijn de voordelen van auto onderdelen op het web bestellen in plaats van langs te gaan bij je lokale autogarage? Het is geen geheim dat het aanbod, eender welke categorie, op het internet altijd veel groter zal zijn dan offline. Dit maakt het zo dat je gemakkelijk de exacte onderdelen kunt vinden, dankzij het grotere aanbod zal de prijs ook nog eens wat lager zijn dan als je langs de garage zou gaan. Er is dus geen excuus om je onderdelen op het web te bestellen! 

Hoe vind je de beste webshop voor auto onderdelen?

Het super grote aanbod op het internet is natuurlijk een dubbel zwaard; dit maakt het ook dat het best wel moeilijk kan zijn om te weten waar je best je aankopen doet. Een goede webshop voor auto onderdelen heeft vaak goed materiaal op voorraad, en biedt expertise over alles wat je ook nodig hebt. Het feit dat je aankopen op het web doet betekent niet dat je geen recht heb op expertise van echte vakmensen. 

Dat is allemaal wel mooi, maar hoe meten wij dit? Het antwoord is simpel: klantenbeoordelingen, heel veel klantenbeoordelingen. Er zijn heel wat mensen voor je geweest, en zij hebben allemaal een unieke ervaring opgelopen. Door hun mening te bevragen kunnen wij bij Kiyoh gemakkelijk de algemene kwaliteit van het bedrijf opmeten. We kijken niet alleen naar de beoordelingen zelf maar ook naar hoe deze bedrijven omgaan met de beoordelingen. Dit is hoe wij kunnen bepalen waar je de beste auto onderdelen terugvindt  

De analyse dat gehandhaafd werd in dit artikel is een kruisanalyse tussen het aantal beoordelingen en de kwaliteit van de beoordelingen. Dit geeft ons de mogelijkheid om een zo accurate en onafhankelijke conclusie te vormen, achteloos van de grote van de webshop.

De best beoordeelde webshop

Kiyoh Score Aantal Beoordelingen
MijnAutoOnderdelen.nl 8,2 7913
Auto Rima B.V. 9,3 383
Easy Import 9,3 304
Site4Cars 9,1 3383
Perfect Fit Automotive 8 1258

De meest beoordeelde webshop

Kiyoh Score Aantal Beoordelingen
MijnAutoOnderdelen.nl 8,2 7913
Site4Cars 9,1 3383
Perfect Fit Automotive 8 1258
Auto Rima B.V. 9,3 383
Easy Import 9,3 304

De beste auto onderdelen vind je hier!

Uit onze analyse blijkt dat de webshops meer op kwaliteit dan op kwantiteit mikken, de selectie een webshops is niet groot. Maar de webshops die er zijn zijn wel van kwaliteit. Dit is duidelijk omdat niemand onder de 8 zit binnen onze top 5, fantastisch! Het zijn dus allemaal toppers! 

Toch willen wij bij Kiyoh een dikke proficiat wensen aan Easy Import en Rima B.V omdat zij de hoogste score van 9.3 hebben behaald, en dit met een respectievelijk aantal beoordelingen van 304 en 383. Ook willen wij MijnAutoOnderdelen.nl in de bloemetjes leggen omdat zij een topscore van 8.2 hebben kunnen combineren met maar liefst 7913 beoordelingen. Hoe hoger het aantal beoordelingen, hoe accurater het eindresultaat. Ga zeker eens langs bij één van deze toppers en laat het ons weten via social media!

Meer weten over Kiyoh?

Onze geavanceerde kruisverwijzing van reviewscores met het aantal reviews is mogelijk gemaakt dankzij kiyoh. Kiyoh is een onafhankelijk online reviewplatform dat gespecialiseerd is in het verzamelen en publiceren van online klantbeoordelingen. Door het gebruik van kiyoh ontstaat er een online reputatie die eer doet aan de prestaties van de webshop, niet omdat de shop dat zelf vindt, maar omdat hun klanten dat zo ervaren! Kiyoh is door Google gekozen tot reviewpartner.

Wilt u er zeker van zijn dat uw webshop goed wordt weergegeven op het internet? Kijk op Kiyoh.nlDe beste mobiele providers van Nederland

Leave a Reply