Het Beste Immokantoor van België

Het beste immokantoor van België

Huis huren of kopen? Wij zoeken voor jouw het beste Immokantoor van België

Een nieuw huis kopen of huren is een enorm stressvolle periode van ons leven, en dit wordt niet makkelijker in de huizenmarkt van tegenwoordig. Bij Klantenvertellen kennen wij het al te goed, daarom hebben wij een lijst samengesteld om het beste Immokantoor van België te vinden , om dit hele process gemakkelijk te maken voor jouw. De meeste Immo kantoren werken niet voor de consument maar voor de huisbazen, een goed immokantoor strijkt de perfecte balans tussen het werken voor de huisbazen en de consument. Een goed Immokantoor kijkt niet enkel naar hun jaarlijkse eindresultaten maar ook naar wat de consument wilt. Hier gaan we dan!

Een immokantoor moet net zoals vastgoed; waardevol zijn

De meeste vastgoedmakelaars maken gebruik van marketing bureaus toegewijd aan het opkuisen van hun online reputatie. In sommige gevallen leidt dit zelfs tot het gebruik van nep reviews en bots op het internet. Bij Klantenvertellen zijn we trots op het feit dat wij enkel gebruik maken van echte beoordelingen dat achter werden gelaten door echte klanten. Dit zorgt ervoor dat potentiële klanten zo accuraat mogelijke informatie over het bedrijf in kwestie kunnen terugvinden. Voor deze opdracht heeft ons team bij Klantenvertellen rekening gehouden met de kwaliteit en de kwantiteit van de beoordelingen voor verschillende instanties bij wijze van een kruisanalyse, dit is mede mogelijk gemaakt dankzij onze jarenlange ervaring.

De best beoordeelde Immokantoren van België

Location Google-score Aantal Beoordelingen
First Real Estate Boom 4,8 43
Immo Belgie Nv 4,6 38
Dewaele vastgoed 4,6 96
De Huisleverancier 4,6 92
Pro as Immo management BVBA 4,5 31
Immo Koksijde en Oostduinkerke 4,2 42
Immo Wenduine 3,9 67

De Meest beoordeelde Immokantoren van België

Location Google-score Aantal Beoordelingen
Dewaele vastgoed 4,6 96
De Huisleverancier 4,6 92
Immo Wenduine 3,9 67
First Real Estate Boom 4,8 43
Immo Koksijde en Oostduinkerke 4,2 42
Immo Belgie Nv 4,6 38
Pro as Immo management BVBA 4,5 31

Bekijk zeker één van deze vastgoed makelaars

Na het hele internet afgespeurd te hebben, kunnen wij met zekerheid de 7 bovenstaande Immokantoren aanbieden. De Immokantoren uit deze lijst maken allemaal gebruik van echte beoordelingen van hoge kwaliteit, de kwaliteit is te meten aan de hoeveelheid gelijkaardige authentieke recensies. Wij willen toch nog eens First Real Estate Boom in de bloemetjes leggen omdat zij de hoogste score van 4,8 hebben behaald, en dit met 43 beoordelingen! Ook nog eens een dikke proficiat aan Dewaele vastgoed omdat zij een score van 4,6 hebben gehaald, en dit met 96 beoordelingen. Een hoog aantal beoordelingen spreekt tot de betrouwbaarheid van de uiteindelijke score.

Meer weten over Klantenvertellen?

Klantenvertellen is een online beoordelingsplatform voor bedrijven; wij verzamelen, en publiceren online reviews van klanten voor bedrijven. Zodat onze klanten zich kunnen focussen op wat echt telt; jouw woning of pand te helpen verkopen of kopen. Bezoek zeker onze website: Klantenvertellen.nl voor meer informatie.

Leave a Reply