Koerier nodig? Bekijk dan onze lijst met de beste Koerierdiensten van Nederland

de beste Koerierdiensten van Nederland

Met wie stuur je het best je pakketje op in Nederland?

Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om pakketjes op te sturen via het internet, maar wie biedt de meest betrouwbare koerier service in Nederland? Om hier achter te komen hebben wij bij Klantenvertellen een kruisanalyse gedaan tussen de meest en best beoordeelde koeriers, dit geavanceerd systeem zorgt ervoor dat wij met alle zekerheid het juiste bedrijf kunnen aanraden. Groot pakketje, klein pakketje? Het maakt allemaal niet uit tegenwoordig, wat wel uit maakt is hoe snel en hoe veilig het op haar eindbestemming beland. Dit is waarom wij bij Klantenvertellen een lijst hebben samengesteld met de beste koerierdiensten van Nederland. 

Hoe vind je de beste Koerierdienst in Nederland?

Om de beste koerier van Nederland te vinden doen we een kruisanalyse tussen de meest en best beoordeelde koerier diensten. Het internet is groot en het wilde westen als het om geld uitgeven gaat, dus hoe beslis je nu wie de ‘best’ beoordeelde courier is? Dit is waarom wij bij Klantenvertellen de Klantenvertellen score hebben ontwikkelt. De Klantenvertellen score is een score op tien, dat samengesteld wordt door het proactief verzamelen van reviews. Maar niet zoals de rest, enkel echte klanten kunnen een Klantenvertellen beoordeling achterlaten!

De best beoordeelde koerierdienst

Klantenvertellen Score Aantal Beoordelingen
Het pakketje.nl 9,2 67
Kaartje2go.nl 9,2 20637
Postmasters Arnhem 8,6 9
PostNL webshop 8,1 22775
DPD Pakketservice 7,8 666403

De meest beoordeelde Koerierdienst

Klantenvertellen Score Aantal Beoordelingen
DPD Pakketservice 7,8 666403
PostNL webshop 8,1 22775
Kaartje2go.nl 9,2 20637
Het pakketje.nl 9,2 67
Postmasters Arnhem 8,6 9

Laten we eens kijken naar de beste koerierdiensten van Nederland

Uit onze analyse van de beste koerierdiensten van Nederland blijkt dat de courier industrie in Nederland niet heel erg competitief is, de gemiddelde score is lager dan dat van ander industrieën. Dit signaleert dat er zeker nog ruimte is voor verbetering. Toch zitten er geen verliezers in deze lijst omdat de laagste score niet onder de 7 valt. Omdat het aantal nationale koeriers zo laag ligt is het nummer beoordelingen per instantie dus wel heel hoog, en hoe hoger het aantal beoordelingen hoe meer betrouwbaar het resultaat is.

Wij willen ook nog eens Kaartje2Go in de bloemetjes leggen omdat ze de hoogste Klantenvertellen score van 9.2 hebben behaald, dit met zo een 20637 aantal beoordelingen. Fantastisch! Het resultaat van DPD pakketservice is het laagste en heeft het hoogste aantal beoordelingen, dit betekent dat DPD pakketservice nog een lange weg te gaan heeft met hun service! Alle kandidaten uit deze lijst maken gebruik van het Klantenvertellen beoordeling systeem, dit betekent dat de beoordelingen de mening van duizenden klanten zo accuraat mogelijk weerspiegelt. 

Je mag er zeker van zijn dat alle koeriers uit onze lijst tot de beste koerierdiensten van Nederland behoren.

Meer weten over Klantenvertellen?

Onze geavanceerde kruisverwijzing van reviewscores met het aantal reviews is mogelijk gemaakt dankzij kiyoh. Klantenvertellen is een onafhankelijk online reviewplatform dat gespecialiseerd is in het verzamelen en publiceren van online klantbeoordelingen. Door het gebruik van Klantenvertellen ontstaat er een online reputatie die eer doet aan de prestaties van de webshop, niet omdat de shop dat zelf vindt, maar omdat hun klanten dat zo ervaren! Klantenvertellen is door Google gekozen tot reviewpartner.

Wilt u er zeker van zijn dat uw webshop goed wordt weergegeven op het internet? Kijk op Klantenvertellen.nlLeave a Reply