Top 10 beste hotels in Amsterdam voor 2023!

beste hotels in Amsterdam

Hotels blijken de beste optie voor 2023 te zijn!

Bezoek je binnenkort Amsterdam? Of je nu de stad komt bezoeken op je volgende citytrip of ben je van plan wat langer te blijven? Lees verder om er achter te komen waarom op hotel gaan de beste optie voor jouw overnachting is; in onze gids met de beste hotels in Amsterdam.

Het is alweer 2023 en na dat Airbnb’s de laatste rage zijn geweest in de meeste hoofdsteden is het duidelijk dat hotels, toch de betere opties blijken te zijn voor je volgende citytrip. Het was nog geen drie jaar geleden en iedereen had hotels afgeschreven als verleden tijd. Nu dat bedrijven zoals Airbnb niet meer zo gemakkelijk toegang hebben tot kapitaal, zijn de prijzen flink omhoog gegaan (laten we nog niet eens spreken over de ‘cleaning fees’). Een goed hotel is simpel, proper, en zorgt ervoor dat de gasten de stad waarin ze overblijven het best kunnen beleven. Een Airbnb verblijf doet geen van de drie, maar zijn uiteindelijk wel even duur of nog duurder!

Hoe vind je de beste hotels in Amsterdam?

Amsterdam is een grote stad met geen tekort aan hotels en accommodatie, met zoveel aanbod kan het moeilijk zijn om te bepalen wie de beste accommodatie biedt. Daarom hebben wij bij Klantenvertellen deze gids samengesteld met de beste hotels van Amsterdam. Maar hoe bepalen wij dit? Klantenvertellen is de grootste onafhankelijke verzamelaar van klantenbeoordelingen in Nederland. Dit betekent dat wij feedback verzamelen over bedrijven van klanten over heel Nederland en Europa. Met zoveel data en ervaring aan onze vingertoppen is het gemakkelijk om te zien wie de beste klantentevredenheid aanbiedt.

De best beoordeelde hotels in Amsterdam

Google Score Aantal Beoordelingen
Hotel TwentySeven 4,9 235
Waldorf Astoria Amsterdam 4,8 890
Hotel Sofitel Legend The Grand Amsterdam 4,7 1748
Andalusia Amsterdam Prinsengracht 4,7 1056
Pulitzer Amsterdam 4,6 1671
Aan Tara Grand Hotel Krasnapolsky 4,5 4448
W Amsterdam 4,4 1961
Radisson Blu Hotel Amsterdam City Centre 4,4 1941
Grand Hotel Amrâth 4,3 1956
Mecure Hotel Amsterdam West 4 1577

De meest beoordeelde hotels in Amsterdam

Google Score Aantal Beoordelingen
Aan Tara Grand Hotel Krasnapolsky 4,5 4448
W Amsterdam 4,4 1961
Grand Hotel Amrâth 4,3 1956
Radisson Blu Hotel Amsterdam City Centre 4,4 1941
Hotel Sofitel Legend The Grand Amsterdam 4,7 1748
Pulitzer Amsterdam 4,6 1671
Mecure Hotel Amsterdam West 4 1577
Andalusia Amsterdam Prinsengracht 4,7 1056
Waldorf Astoria Amsterdam 4,8 890
Hotel TwentySeven 4,9 235

Onze aanraders

Uit onze analyse blijkt dat Amsterdam geen tekort heeft aan kwalitatieve accommodatie mogelijkheden. De gemiddelde score van de hotels in Amsterdam ligt ongeveer 0.3 punten hoger dan dat in vergelijkbare Nederlandse steden, dit signaleert dat Amsterdam over een gezonde accommodatie markt beschikt. Elk hotel uit onze gids behoort tot de top 10 beste hotels in Amsterdam, en liggen hoger dan het gemiddelde over heel Amsterdam. 

Toch willen wij Hotel twentySeven in de bloemetjes leggen omdat zij een topscore van 4,9 hebben kunnen behalen, en dit met 235 beoordelingen! Laten we Aan Tara Grand Hotel Krasnapolsky niet vergeten met hun topscore van 4,5 en een geweldige 4448 beoordelingen! Hoe hoger het aantal beoordelingen, hoe betrouwbaarder het eindresultaat!

Meer weten over Klantenvertellen?

Onze geavanceerde kruisverwijzing van reviewscores met het aantal reviews is mogelijk gemaakt dankzij kiyoh. Klantenvertellen is een onafhankelijk online reviewplatform dat gespecialiseerd is in het verzamelen en publiceren van online klantbeoordelingen. Door het gebruik van Klantenvertellen ontstaat er een online reputatie die eer doet aan de prestaties van de webshop, niet omdat de shop dat zelf vindt, maar omdat hun klanten dat zo ervaren! Klantenvertellen is door Google gekozen tot reviewpartner.

Wil je er zeker van zijn dat uw webshop goed wordt weergegeven op het internet? Kijk op Klantenvertellen.nl

Leave a Reply