Top 10 Beste Schoonheidssalons van Antwerpen

Beste Schoonheidssalons van Antwerpen

De beste Schoonheidssalons van België, zijn te vinden in Antwerpen!

Het is alweer 2023 en laten we het nieuwe jaar goed beginnen! Na de feestdagen kunnen wij allemaal wel een nieuwe work-out routine en schoonheidsroutine gebruiken, daarom hebben wij bij Klantenvertellen een lijst samengesteld met de beste schoonheidssalons van Antwerpen.

Een gezond lichaam en gezicht is een gezond leven, dus doe je mee dit jaar aan de beauty challenge van 2023? Bij Klantenvertellen geloven wij dat klanten enkel de beste kwaliteit verdienen, en dus ook als het aankomt op je schoonheid! De stad Antwerpen zit vol met beauty salons, maar hoe weet je nu wie de beste kwaliteit aan services biedt?

Hoe vind je de beste beauty salons van Antwerpen?

Bij Klantenvertellen hebben wij niet de tijd (wel de goesting) om ieder beauty salon van Antwerpen op te zoeken, maar gelukkig hoeft dat ook niet! Door te kijken naar wat andere klanten die jouw voor zijn geweest te zeggen hebben over het beauty salon wordt het al snel duidelijk bij wie je best gaat voor de beste behandeling.

Antwerpen is groot, en het internet is nog groter. Veel bedrijven investeren duizenden euros in hun online reputatie. En dit kan zorgen dat ze zich soms beter voor doen dan dat ze eigenlijk zijn, om dit tegen te gaan verzamelen en publiceren wij bij Klantenvertellen enkel echte reviews. Zodat er een accuraat prentje over bedrijven ontstaat.

De best beoordeelde schoonheidssalons van Antwerpen

Google Score Aantal Beoordelingen
Meschi Health & Skin Clinic 5 81
CoSy Beuaty 5 39
Aux Anges 4,9 86
Coco’s Luxury Beauty Bar 4,9 75
An’stituut 4,8 27
Some-Body 4,7 74
Studio A Beauty & Care 4,7 38
Schoonheidssalon Marianne 4,7 23
Treasury Antwerpen 4,5 30
Beauty salon Victoria 4,4 98

De meest beoordeelde schoonheidssalons van Antwerpen

Google Score Aantal Beoordelingen
Beauty salon Victoria 4,4 98
Aux Anges 4,9 86
Meschi Health & Skin Clinic 5 81
Coco’s Luxury Beauty Bar 4,9 75
Some-Body 4,7 74
CoSy Beuaty 5 39
Studio A Beauty & Care 4,7 38
Treasury Antwerpen 4,5 30
An’stituut 4,8 27
Schoonheidssalon Marianne 4,7 23

Onze aanraders

Het is duidelijk dat Antwerpenaren hun schoonheid en looks zeer serieus nemen! Met zoveel kwalitatieve schoonheidssalons in Antwerpen, werd het moeilijk voor ons om te kiezen wie nu tot de top 10 beste schoonheidssalons van Antwerpen behoren! In onze analyse hebben wij rekening gehouden met de uiteindelijke score en het aantal beoordelingen, dit geeft ons een zo accuraat mogelijk prentje van de algemene klantentevredenheid. 

Wij willen CoSy Beauty  en Meschi Health & Skin Clinic in de bloemetjes leggen omdat zij de hoogste score van 5 hebben kunnen behalen met een een aantal beoordelingen dat goed rond het gemiddelde valt. Ook willen wij een dikke proficiat aan beauty salon Victoria wensen omdat zij het hoogste aantal beoordelingen hebben behaald, dit is dubbel het gemiddelde aantal beoordelingen! Hoe meer beoordelingen, hoe accurater het eindresultaat!

Meer weten over Klantenvertellen?

Onze geavanceerde kruisverwijzing van reviewscores met het aantal reviews is mogelijk gemaakt dankzij kiyoh. Klantenvertellen is een onafhankelijk online reviewplatform dat gespecialiseerd is in het verzamelen en publiceren van online klantbeoordelingen. Door het gebruik van Klantenvertellen ontstaat er een online reputatie die eer doet aan de prestaties van de webshop, niet omdat de shop dat zelf vindt, maar omdat hun klanten dat zo ervaren! Klantenvertellen is door Google gekozen tot reviewpartner.

Wilt u er zeker van zijn dat uw webshop goed wordt weergegeven op het internet? Kijk op Klantenvertellen.nl

Leave a Reply