Top 10 Beste Tours van Rotterdam!

beste tours van Rotterdam!

Rotterdam ontdekken? Boek zeker één van deze tours!

Rotterdam behoort tot één van de oudste steden in heel Europa, met zoveel geschiedenis kan het soms moeilijk zijn om alles over Rotterdam te ontdekken tijdens je bezoek. Gelukkig hebben wij bij Klantenvertellen een lijst samengesteld met een paar van de beste tours van Rotterdam. 

Wil je de Maasvlakte ontdekken? Ben je meer een fan van de grootste haven in Europa of ontdek je liever de binnenstad? Rotterdam heeft het allemaal; van een gezellige uitstap in de Maasvlakte tot een lekker dinétje aan de haven. Het kan soms moeilijk zijn om te weten wie de beste tours in Rotterdam aanbiedt, zeker als je geen Rotterdammer bent! Gelukkig hebben wij bij Klantenvertellen een systeem ontwikkelt dat ons aan toont wie de beste tours in Rotterdam te bieden heeft. 

De beste Tours van Rotterdam vind je zo

Het internet af sporen naar de beste tours, restaurants of zelfs hotels is best wel een enorme taak. Daarom hebben wij bij Klantenvertellen een lijstje samengesteld om jouw al dit werk te besparen. Bij Klantenvertellen hebben wij natuurlijk niet de tijd (wel de goesting 😉 ) om elke tour van Rotterdam uit te proberen. Gelukkig hoeft dat niet dankzij ons geavanceerd beoordeling systeem dat de kwaliteit van verschillende bedrijven op meet aan de hand van Klantenbeoordelingen. 

Best beoordeelde tours

Google score Aantal Beoordelingen
Idtours Rotterdam 5 13
Free walking tour Rotterdam 4,9 2089
Bike & Bite Food Tours 4,9 54
SeeRotterdam 4,9 43
Tours – ss Rotterdam 4,9 18
Inside Rotterdam tours 4,8 84
City Rotterdam Tours 4,8 4
Splash Tours BV 4,5 1059
Rotterdam Tours 4,3 8
Sightseeing Rotterdam 3,7 106

Meest Beoordeelde tours

Google score Aantal Beoordelingen
Free walking tour Rotterdam 4,9 2089
Splash Tours BV 4,5 1059
Sightseeing Rotterdam 3,7 106
Inside Rotterdam tours 4,8 84
Bike & Bite Food Tours 4,9 54
SeeRotterdam 4,9 43
Tours – ss Rotterdam 4,9 18
Idtours Rotterdam 5 13
Rotterdam Tours 4,3 8
City Rotterdam Tours 4,8 4

Zeker eens langs gaan bij de beste tours van Rotterdam!

Rotterdam heeft zeker geen tekort aan tours! Over het algemeen ligt de klantentevredenheid iets hoger dan het industrie gemiddelde. Dit signaleert dat de overvloed aan competitie binnen de touring-markt van Rotterdam goed is voor de consument. Bij Klantenvertellen willen wij toch een proficiat wensen aan IdTours Rotterdam omdat zij de hoogste score van 5 hebben behaald met 13 beoordelingen! We willen ook nog eens Free Walking Tour Rotterdam in de bloemetjes leggen omdat zij het hoogste aantal beoordelingen hebben kunnen behalen, proficiat! Alle tours uit onze behoren toch tot de beste tours van Rotterdam omdat de scores bij iedereen hoger of rond het industrie gemiddelde ligt. 

Meer weten over Klantenvertellen ?

Onze geavanceerde kruisverwijzing van reviewscores met het aantal reviews is mogelijk gemaakt dankzij kiyoh. Klantenvertellen is een onafhankelijk online reviewplatform dat gespecialiseerd is in het verzamelen en publiceren van online klantbeoordelingen. Door het gebruik van Klantenvertellen ontstaat er een online reputatie die eer doet aan de prestaties van de webshop, niet omdat de shop dat zelf vindt, maar omdat hun klanten dat zo ervaren! Klantenvertellen is door Google gekozen tot reviewpartner.

Wil je er zeker van zijn dat uw webshop goed wordt weergegeven op het internet? Kijk op Klantenvertellen.nl

Leave a Reply