Top 10 Kerstmarkten in Nederland en België

Top 10 Kerstmarkten in Nederland en België

Sfeervolle Kerstmarkten over hèèl België en Nederland!

De kerstsfeer is weer volop in tocht! Maar dit is geen gewoon jaar, met zoveel gebeurtenissen over heel de wereld, en zeker met de oorlog in Oekraïne is de kans groot dat dit een koude kerst zal worden. Maar wij zijn niet zo snel klein te krijgen; oorlog of niet, wij gaan feesten! Er is trouwens geen betere manier om warm te blijven deze winter dan met wat glühwein en tijd door te brengen met vrienden en familie! Kerstmarkten zijn hier perfect voor, sfeer, vuur, kerstverlichting, glühwein, kraampjes, en vrienden! Bij Kiyoh helpen wij jouw in je zoektocht naar de beste kerstmarkt!

Iedere kerstmarkt heeft iets anders te bieden. Ga je liever voor het eten? De sfeer, of ben je op zoek naar de perfecte kerst performance? Of ben je opzoek naar de grootste kerstmarkt? Waar je ook naar op zoek bent, in dit deel van Europa zul je zeker en vast vinden wat je wilt. Maar waar vind je nu de beste kerstmarkt? Met zoveel opties, en zo veel specialiteiten kan het moeilijk zijn om te weten waar je het beste naartoe gaat deze winter. Daarom hebben wij bij Kiyoh een lijst samengesteld met de Top 10 Kerstmarkten in Nederland en België.

Hoe vind je de top 10 kerstmarkten van Nederland en België in 2022?

De beste kerstmarkt vinden kan best wel een lastige taak zijn, hoe begin je zelfs? Iedere kerstmarkt bezoeken is onmogelijk, de kerstman zou zelf niet eens zoveel glühwein kunnen verdragen ;). Op het internet zoeken is het antwoord natuurlijk, maar het internet is groot. En om eerlijk te zijn labelled elke kerstmarkt zichzelf als ‘the best’. Het is het beste om te kijken naar wat andere mensen te zeggen hebben in plaats van de bedrijven zelf. Hier bestaan online beoordelingen en reviews voor! Maar niet alle reviews zijn gelijk gemaakt, sommige zijn fake of spam. Het is belangrijk om naar beoordelingen te kijken van enkel echte klanten! Bij Kiyoh hebben wij al dit werk al gedaan, dus hier gaan we dan!

De best beoordeelde kerstmarkten

Google Score Aantal Beoordelinegn
Jurgenns Kersthuis 4,6 135
Drijvende Kerrstmarkt Leiden 4,3 15
Kerstdorp Luik 4,3 287
Magisch Maastricht Vrijthof 4,2 145
Winterpret 4,2 34
Tuincentrum Thiels 4,2 699
Kerststad Valkenburg 4,1 384
Gemeentegrot 4,1 4414
Christmas Market Brugge 3,7 25
Castle Christmas Fair 3 20

De meest beoordeelde kerstmarkten

Google Score Aantal Beoordelinegn
Gemeentegrot 4,1 4414
Tuincentrum Thiels 4,2 699
Kerststad Valkenburg 4,1 384
Kerstdorp Luik 4,3 287
Magisch Maastricht Vrijthof 4,2 145
Jurgenns Kersthuis 4,6 135
Winterpret 4,2 34
Christmas Market Brugge 3,7 25
Castle Christmas Fair 3 20
Drijvende Kerrstmarkt Leiden 4,3 15

De top 10 Kerstmarkten van Nederland en België vind je hier!

Zoals je ziet zitten al de scores boven de 3, en soms zelfs 4. DIt betekent dat het zeker allemaal aanraders zijn! De hoogste score van 4.6 met 135 beoordelingen werd behaalt door Jurgenns Kersthuis in Belgie! De meest beoordeelde kerstmarkt is te vinden in Nederland bij de Gemeentegrot. Zij behaalden een score van 4.1, en dit met meer dan vierduizend beoordelingen! Als je het liever dicht bij huis houd, dan raden wij Gemeentegrot en de Drijvende kerstmarkt in leiden voor onze Nederlandse lezers. We kunne natuurlijk niet de Belgen vergeten, jullie mogen zeker een bezoekje brengen aan Jurgenns Kersthuis en het Kerstdorp in Luik. Geniet er van! Bezoek zeker de top 10 kerstmarkten van Nederland en België!

Meer weten over Kiyoh?

Kiyoh is een online beoordeling systeem dat specialiseert in het zo accuraat mogelijk representeren van bedrijven op het internet. WIj doen dit bij wijze van het verzamelen, en publiceren van online beoordelingen. Het internet is vaak niet eerlijk, en dit is zeker waar in de wereld van online beoordelingen, daarom hebben wij het onze missie gemaakt om dit te veranderen. Wil je meedoen? Bezoek dan onze website op Kiyoh.nl.

Leave a Reply