VALENTIJN: De Meest Geliefde Webshops van Nederland!

De meest geliefde webshops van Nederland

Nederland, het land van de Europese Ecommerce!

Nederland is het kloppende hart van de Europese e commerce industrie. Of het nu de kapper om de hoek is die haar shampoo online verkoopt of je geliefde dierenarts die jouw favoriete hondenvoer tot aan je deur levert. Klein tot medium bedrijven zijn de ruggengraat van onze economie. Bij Kiyoh herkennen wij dit als geen ander, daarom hebben wij een lijst samengesteld met de meest geliefde webshops uit Nederland.

 Bij Kiyoh hebben wij al meer dan 10 jaar ervaring in het verzamelen en publiceren van klanten beoordelingen. En het is dankzij deze beoordelingen dat we deze gids hebben kunnen maken. Wij geloven dat klanten beoordelingen de meest accurate manier voor bedrijven om erachter te komen hoe geliefd ze zijn bij hun klanten.Niet enkel dat, het is ook dè manier voor toekomstige klanten om eens een vibe check van het bedrijf te doen.

Wat maakt een webshop de meest geliefde webshop?

Bij Kiyoh hebben wij een onderzoek uitgevoerd naar wat de factoren zijn dat een bedrijf geliefd maakt bij hun klanten:

  • Gemakkelijk en intuïtieve interface: een webshop moet eenvoudig te navigeren zijn en een aangename gebruikerservaring bieden.
  • Ruime keuze aan producten: klanten waarderen het als ze een breed scala aan producten kunnen vinden in een webshop.
  • Snelle en betrouwbare levering: snelle levering en betrouwbare verzending zijn zeer belangrijk voor klanttevredenheid.
  • Relevantie van de producten: de webshop moet producten aanbieden die relevant zijn voor de doelgroep van de klanten.
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding: de prijzen moeten concurrerend zijn en een goede waarde bieden voor het geld.
  • Uitstekende klantenservice: een webshop moet beschikken over uitstekende klantenservice, waaronder eenvoudige manieren om vragen te stellen en problemen op te lossen.

Je zult vast wel al weten dat het onmogelijk is om al de bovenstaande criteria individueel te gaan onderzoeken bij elk bedrijf. Gelukkig hebben wij hier een simpele hack voor: Reviews! Door naar klanten beoordelingen te kijken is het mogelijk om de algemene tevredenheid van de webshop op te meten. Niet alleen dat: de individuele comments kunnen jouw ook een kijk geven op de individuele ervaring van elke klant. Daarom vinden wij het belangrijk bij Kiyoh dat potentiële klanten altijd de reviews raadplegen voor dat ze iets op de webshop kopen.

De best beoordeelde Webshops

Kiyoh Score Aantal Beoordelingen
Merkala.nl 9.3 20347
Slotenwereld.nl 9.3 4090
Coolblue 9.2 110123
SportShop 9.2 3802
Koffiebekerdirect.nl 9.1 1414
Rolgordijnopmaat.nl 9.1 2412
TheNextShop 9.1 1586
Horeca shop 8.8 982
Handbalshop.nl 8.8 4314
Elektrische-Vloerverwarming 8.5 1523

 

De meest beoordeelde webshops

Kiyoh Score Aantal Beoordelingen
Coolblue 9.2 110123
Merkala.nl 9.3 20347
Handbalshop.nl 8.8 4314
Slotenwereld.nl 9.3 4090
SportShop 9.2 3802
Rolgordijnopmaat.nl 9.1 2412
TheNextShop 9.1 1586
Elektrische-Vloerverwarming 8.5 1523
Koffiebekerdirect.nl 9.1 1414
Horeca shop 8.8 982

De resultaten!

Wow! Het is duidelijk dat de kwaliteit van webshops in Nederland duidelijk zeer hoog ligt. Nederlanders liggen niet enkel op kop als het aankomt op de diversiteit in aanbod maar ook nog eens kwaliteit! Met alle scores uit onze lijst boven de 8,8, en met het aantal beoordelingen hoger dan het nationaal gemiddelde, is het duidelijk dat de dit wel de crème de la crème van Nederlandse webshops zijn. De winnaars als het aankomt op de hoogste score zijn Merkala.nl en Slotenwereld.nl met een topscore van 9,3 en dit met een respectievelijk aantal beoordelingen van 20.347 en 4.090. Ook willen wij Coolblue nog eens in de bloemetjes zetten omdat zij de topscore van 9,2 hebben kunnen behalen met een onwaarschijnlijk hoog aantal beoordelingen van 11.0123!

Meer weten over Kiyoh?

Onze geavanceerde kruisverwijzing van reviewscores met het aantal reviews is mogelijk gemaakt dankzij kiyoh. Kiyoh is een onafhankelijk online reviewplatform dat gespecialiseerd is in het verzamelen en publiceren van online klantbeoordelingen. Door het gebruik van kiyoh ontstaat er een online reputatie die eer doet aan de prestaties van de webshop, niet omdat de shop dat zelf vindt, maar omdat hun klanten dat zo ervaren! Kiyoh is door Google gekozen tot reviewpartner.

Wilt u er zeker van zijn dat uw webshop goed wordt weergegeven op het internet? Kijk op Kiyoh.nlDe beste mobiele providers van Nederland

Leave a Reply