3 manieren om je online beoordelingen te boosten zonder webshop

Offline Beoordelingen

Is het mogelijk om online beoordelingen te verzamelen zonder webshop?

Ja natuurlijk! Niet elk bedrijf maakt gebruik van een webshop, maar dit betekent niet dat je geen beoordelingen kunt verzamelen. Klantenbeoordelingen zijn vandaag de dag een essentieel deel van jouw bedrijfsimago, meer dan 90% van potentiële klanten kijken eerst naar reviews voor dat ze een aankoop doen. Dit betekent dat het actief verzamelen van accurate beoordelingen een must is geworden. Bij Klantenvertellen hebben wij al meer dan 10 jaar ervaring met het verzamelen van Beoordelingen!

Dit betekent dat wij de experts zijn op het gebied van online beoordelingen, en het verzamelen hiervan. In dit artikel leggen wij stap voor stap uit hoe je het best beoordelingen kunt verzamelen voor je bedrijf zonder webshop!

Hoe verzamel je beoordelingen zonder webshop?

Het verzamelen van beoordelingen is een echte wetenschap bij Klantenvertellen, over de jaren heen hebben wij continu blijven innoveren om de meest efficiënte manier te vinden om zoveel mogelijk beoordelingen binnen te halen. Hieronder zijn drie manieren die volgens ons de beste resultaten opleveren bij het verzamelen van beoordelingen!

Email:

Beoordelingen met e-mail
Beoordelingen met e-mail

Email is vrijwel een van de oudste en effectieve manieren bij het verzamelen van klantenbeoordelingen. Of het nu voor facturatie, marketing of verkoops-doeleinden zijn, er is een grote kans dat je als bedrijf de email van je klanten voor een tijdje bijhoudt. Deze kun je manueel in het klantenvertellen systeem laden, of je kunt gebruik maken onze BCC autocollect module, zodat al jouw klanten op tijd een uitnodiging krijgen! Bij Klantenvertellen geloven wij dat klanten recht hebben op privacy en liefst een zo leeg mogelijke mailbox, daarom houden wij de emails met de uitnodiging zo simpel en niet-opdringerig mogelijk. Wij raden onze partnerbedrijven altijd aan om hun klanten zo vroeg mogelijk na de afronding van de diensten of aankoop aan te sporen om een review achter te laten.

 

The Personal Invite Link

Beoordelingen met de personal invite link
Beoordelingen met de personal invite link

Bij Klantenvertellen hebben wij de Personal Invite Link ontwikkelt om zo snel en efficiënt beoordelingen te verzamelen. De Personal Invite Link kan verstuurd worden via meerdere kanalen: WhatsApp, Facebook, Mail,… . Via de Personal Invite link kunnen klanten gemakkelijk hun beoordeling neerschrijven, naargelang van de vragen die jij zelf hebt kunnen opstellen. Dit garandeert dat al jouw klanten een review kunnen plaatsen, ongeacht welke contactinformatie je van ze hebt. 

Beoordelingen Verzamelen met de Offline QR Code met Truzzer!

Beoordelingen met Truzzer
Beoordelingen met Truzzer

Sinds kort hebben wij bij Klantenvertellen in samenwerking met Truzzer een nieuwe set visitekaartjes en posters ontwikkelt. Deze kunnen geprint worden met een unieke QR code dat klanten meteen naar een portaal stuurt om snel een beoordeling achter te laten. Het grote voordeel van dit systeem is dat je totaal geen informatie over de klant nodig hebt, alles wat zij nodig hebben is een smartphone met een camera. Reviews verzamelen is werkelijk nog nooit zo gemakkelijk geweest! Als Klantenvertellen kun je genieten van unieke designs speciaal ontwikkelt door Truzzer voor Klantenvertellen!

Innovatie bij Klantenvertellen staat nooit stil!

Bij Klantenvertellen kun je blijven verwachten dat wij zullen blijven innoveren op het gebied van beoordelingen te verzamelen voor onze klanten. Of je nu een webshop of online ticketing systeem hebt of niet, wij vinden het belangrijk dat al onze klanten zo gemakkelijk mogelijk reviews kunnen binnenhalen. Vond je dit artikel nuttig en ben je van plan om een van de bovenstaande methodes te gebruiken? Laat het ons weten op Social Media

 

Leave a Reply