Top 10 Beste Bistro’s in Antwerpen

Beste Bistro

Op restaurant gaan hoeft niet altijd duur te zijn!

Het is alweer 2023, dus we mogen weer officieel op stap om uit te gaan eten! Al dat eten kan best wel duur zijn, zeker als er een fles wijn of twee van pas komt. Zoals ze in Frankrijk zeggen; “enkel de eerste fles wijn is duur”. Gelukkig hoeft het niet altijd een vijf-sterren menu te zijn, het gezelschap is nu eenmaal belangrijker dan het eten! Daarom hebben we bij Klantenvertellen een lijst samengesteld met de top 10 beste bistro’s in Antwerpen.

Antwerpen is een grote stad, als grootste stad van Vlaanderen heeft Antwerpen zeker geen tekort aan Bistro’s en restaurants. Het mag natuurlijk niet te duur zijn, maar dit betekent niet dat kwaliteit volledig de deur uit moet! Bij Klantenvertellen hebben wij een gids samengesteld met de top 10 beste bistro’s in Antwerpen dat een perfecte balans bieden tussen prijs en kwaliteit. Genieten maar!

Hoe weet je nu wie tot de beste Bistro’s in Antwerpen behoort?

Bij Klantenvertellen hebben we niet de tijd (wel de goesting) om elke bistro in Antwerpen te bezoeken. Maar hoe kunnen wij dan een gids samenstellen met de beste bistro’s van Antwerpen? Het antwoord is simpel: beoordelingen, véél beoordelingen! Bij Klantenvertellen specialiseren wij in het onafhankelijk verzamelen en publiceren van klanten beoordelingen. Dit geeft ons de expertise die we nodig hebben om bedrijven te analyseren.

De analyze die in onze gids gehandhaafd wordt is een kruisanalyse tussen de best beoordeelde en meest beoordeelde bistro’s. Dit laat ons toe om een neutrale evaluatie te creëren dat rekening houdt met het relatief verkoops volume van de bedrijven. Hier gaan we dan!

De best beoordeelde Bistro’s van Antwerpen

Google Score Aantal Beoordelingen
Bistro’s Du Nord 4,8 146
Bistro Ernest 4,6 331
Bistro B23 4,6 121
BOHM & Berkel Bistro – Brasserie 4,4 298
Restaurant Jacob 4,4 285
Bistro Meat & Eat 4,1 732
Brasserie Appelmans 4,1 579
The Bistro 4 2355
Bistro Stiel 3,8 34
Bistro The Muze 3,7 60

De meest beoordeelde Bistro’s van Antwerpen

Google Score Aantal Beoordelingen
The Bistro 4 2355
Bistro Meat & Eat 4,1 732
Brasserie Appelmans 4,1 579
Bistro Ernest 4,6 331
BOHM & Berkel Bistro – Brasserie 4,4 298
Restaurant Jacob 4,4 285
Bistro’s Du Nord 4,8 146
Bistro B23 4,6 121
Bistro The Muze 3,7 60
Bistro Stiel 3,8 34

Zeker eens langs gaan bij de 10 beste Bistro’s van Antwerpen!

Wow! Antwerpen heeft duidelijk geen tekort aan kwalitatieve Bistro’s en restaurants. De resultaten, zowel de kwaliteitsscores zoals het aantal beoordelingen komen overeen met het industrie gemiddelde. Dit is normaal binnen een industrie met genoeg competitie. De meerderheid van de Bistro’s uit onze lijst zitten zelfs boven het industrie gemiddelde, zij zijn zeker eens een bezoekje waard!

Bij Klantenvertellen willen wij graag Bistro Du Nord in de bloemetjes leggen omdat zij de hoogste score van 4,8 hebben behaald, en dit met maar liefst 146 beoordelingen! The Bistro verdient ook een dikke proficiat van ons omdat zij het meeste aantal beoordelingen, 2355, hebben behaald. Hoe hoger het aantal beoordelingen hoe accurater de score. Met een score van 4, kun je bij The Bistro zeker niet missen! Dit waren de 10 beste Bistro’s van Antwerpen, ze zijn allemaal zeker een bezoekje waard!

Meer weten over Klantenvertellen?

Onze geavanceerde kruisverwijzing van reviewscores met het aantal reviews is mogelijk gemaakt dankzij kiyoh. Klantenvertellen is een onafhankelijk online reviewplatform dat gespecialiseerd is in het verzamelen en publiceren van online klantbeoordelingen. Door het gebruik van Klantenvertellen ontstaat er een online reputatie die eer doet aan de prestaties van de webshop, niet omdat de shop dat zelf vindt, maar omdat hun klanten dat zo ervaren! Klantenvertellen is door Google gekozen tot reviewpartner.

Wil je er zeker van zijn dat uw webshop goed wordt weergegeven op het internet? Kijk op Klantenvertellen.nl

Leave a Reply